Ексклюзиви
неділя, 14 липня 2019 20:00

Що чекати від тижня із місячним затемненням - астролог

Що чекати від тижня із місячним затемненням - астролог
З 14 по 21 липня відмовтеся від висококалорійних страв. Фото: stb.ua

У ніч на 17 липня матимемо Місячне Затемнення. Надокучатимуть фобії і тривожні сни. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"З 16 по 21 липня не накручуйте себе. Прийміть заспокійливе, - говорить астролог. - Утримайтеся від придбання та ремонту комп'ютерів. Не приймайте остаточних рішень на роботі. Не вдалий період, аби звільнятися чи шукати нове місце працевлаштування. З коханими говоритимете різними мовами. Марно сподіваєтеся домовитися про щось. Відмовтеся від висококалорійних страв. Нагадають про себе старі недуги. Вчасно зверніться до сімейного лікаря".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Поводитиметеся знервовано. Ви зараз не можете вплинути на ситуацію. Краще змиритися і порозумітися. Не погрожуйте і не тисніть на дітей і коханих. Вони можуть образитися і піти з дому.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Будете впевнені у власній правоті. Через це пересваритеся з друзями та колегами. Прикусіть язик. Не критикуйте своє оточення. Розпочаті цього тижня фінансові проекти виявляться збитковими.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сумнівні речі сприйматимете за правду. Це позначиться на вашій успішності. Якщо щось викликає занепокоєння, не полінуйтеся перевірити і зважити все, перш ніж прийняти рішення.

Рак (22 червня – 22 липня)

Усе навколо викликатиме сумніви і тривогу. Через це відмовлятиметеся від більшості проектів, які були вам під силу. Знаходьте привід до позитивних емоцій. Не економте на власному відпочинку.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Контролюйте свої слова і дії. Про деякі вчинки згодом пошкодуєте. Зачекайте з початком ремонту. Він обійдеться дорожче, ніж розраховуєте. Часто ставатимете причиною конфлікту у колективі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Важко буде повертатися до роботи після затяжної відпустки. Погано орієнтуватиметеся у справах. Через це накличете перевірку та гнів керівництва. Не хваліться своїми успіхами. Навколо багато людей, які вам заздрять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дощі припиняться: якою буде погода наступного тижня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Опинятиметеся в потрібному місці у потрібний час. Серйозних змін в особистому житті планувати не варто. Прибутковою буде друга половина тижня. Бережіть гаманці. Перераховуйте здачу у супермаркеті і на ринку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Часто ставатимете свідками проблем і неприємностей. Вас доля вбереже від негараздів. Допоможіть іншим здолати труднощі. Грошей буде вдосталь. Розмір заробітку дозволить купити більше, ніж сподівалися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Почуватиметеся піднесено. Чудово відпочинете і зустрінете нових друзів. Успіх на вашому боці. Вихідні – час цікавих знайомств. Сумувати буде ніколи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Опинятиметеся в епіцентрі проблем. Намагайтеся не робити того, через що потім буде соромно. Приймайте коханих такими, якими вони є. Але не поспішайте пропонувати руку і серце.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Бажання і можливості співпадатимуть. Можете побалувати себе розвагами і кулінарними шедеврами. Не спішіть купувати товар, навіть якщо він дуже сподобається. Придивіться до нього через кілька днів. Швидкі покупки згодом розчарують.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Будете досягати свого без особливих зусиль. Фортуна на вашому боці. Отримаєте посаду, на яку давно розраховували. Зблизитеся з коханими. Насолоджуйтеся кожним днем у приємному товаристві.

У ніч на 17 липня матимемо місячне затемнення. Астролог розповіла, що треба знати про цей день.

Зараз ви читаєте новину «Що чекати від тижня із місячним затемненням - астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути