неділя, 06 січня 2019 17:46

Гадання на Різдво: 5 кращих способів дізнатися своє майбутнє

Гадання на Різдво: 5 кращих способів дізнатися своє майбутнє
Ворожіння з дзеркалом вважають наймістичнішим . Фото: ukr.media

Способів різдвяних ворожінь було безліч. Гадання на Різдво захоплювали абсолютно всіх, але особливо виділяли ворожіння молодих дівчат на судженого. Найкраща дата для ворожіння на Різдво – ніч проти 7 січня, але можна гадати і в інший час. Та чим далі дата від різдвяної ночі, тим менша правдивість різдвяних ворожінь.

Ворожіння по книзі
Навмання брали яку-небудь книгу і задавали питання. Після цього називали номер сторінки і номер рядка на ній. Те, що було в цьому місці написано в книзі і служило відповіддю.

Ворожіння на папері
Візьміть паперовий лист і зіжмакайте його. Покладіть зім'ятий аркуш на дно перевернутої тарілки або блюдця і підпаліть. Після цього блюдце із згорілим папером піднесіть до стіни і обережно повертайте блюдце, поки на стіні не позначені якась тінь. За обрисами якої і судять про найближче майбутнє.

Ворожіння на майбутнє з чашками
Для ворожіння потрібно кілька чашок відповідних числом кількості тих, що ворожать. У чашки кладуть кільце, монету, хліб, цукор, цибуля, сіль, в одну чашку наливають трохи води. З закритими очима, кожен з тих, що ворожить, по черзі, вибирає чашку.

Ворожіння на воску
Для ворожіння на воску потрібно дві воскових свічки. Одну із них потрібно запалити, а шматочки іншої покласти в ложку. Нагріваючи ложку над запаленою свічкою, треба розтопити віск. Після цього розплавлений віск швидко виливають у склянку з холодною водою і при світлі свічки дивляться, яка утворилася фігура. За цим і судять про майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає українців у 2019 році – прогнози екстрасенсів

Ворожіння з дзеркалом
Цей спосіб вважається наймістичнішим . Потрібно в абсолютній темряві сісти напроти дзеркала зі свічкою в самий розпал півночі. Важлива умова – більше нікого не повинно бути в кімнаті. Необхідно уважно дивитися в відбивну поверхню. Десь через 5 хвилин вона потьмяніє. Тоді за склом відіб'ється суджений, а точніше – в його обличчі диявол. Дівчина повинна сказати слово "Чур мене", щоб він зник. В іншому випадку нечисть матеріалізується.

Що б вам не випало у ворожінні, пам'ятайте – хороше збудеться, а в погане не вірте. Головне – будьте впевнені у своєму щасті.

Руни - це древній алфавіт, створений кельтами, скандинавами і германцями. Слово "руни" перекладається, як "шепіт" або "священний секрет", адже вважалося, що кожна буква несла в собі енергетичне послання та інтуїтивну підказку.

Зараз ви читаєте новину «Гадання на Різдво: 5 кращих способів дізнатися своє майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають