Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2018 01:55

Що чекає українців у 2019 році – прогнози екстрасенсів
6

  За прогнозами екстрасенсів, війна на сході України триватиме і в наступному році.
За прогнозами екстрасенсів, війна на сході України триватиме і в наступному році.

Люди звикли планувати своє майбутнє, звертаючи увагу не тільки на прогнози від економістів і політологів. Інколи ми більше довіряємо гороскопам і пророцтвам, щоб хоч трохи бути впевненим у завтрашньому дні.

Завдяки силі і дару екстрасенсів, ми зможемо зазирнути в майбутнє і дізнатися, що очікує Україну в наступному році.

Прогноз від Ванги

 

Болгарська провидиця Ванга неодноразово згадувала про глобальну природну катастрофу і, судячи з її слів, земля вже в найближчому майбутньому перенесе страшні катаклізми, але швидко оговтається від потрясінь і прокинеться, але вже в новому обличчі. Торкнулися її пророцтва і України. Державі був передбачений тернистий шлях, який неодмінно закінчиться миром і благополуччям, але спочатку громадянам країни доведеться пройти крізь труднощі, подолавши: війну і розруху; розлуки і смерті; голод і нужду.

Розповідала Ванга і про долю Криму. Півострів відійде від одного берега до іншого. Якщо врахувати думки інших пророків, Крим стане власністю Туреччини. Туреччина знайде гідне застосування півострову, а його мешканці будуть раді нової влади. Провидиця також говорила, що Україна обзаведеться новим лідером. Це буде виходець з народу, який здобуде владу, пройшовши нелегкий шлях. Ця людина зможе відродити державу, але на це підуть довгі роки. Правити він буде більше 20 років. Що стосується нинішньої влади, то вона стане жертвою вітру змін. Вже зараз народ незадоволений тим, що на даний момент відбувається в державі. А тому зміна уряду є лише справою часу. Ванга радила забути минуле і почати жити по-новому.

Що бачив Сергій Шевцов-Ланг

 

Екстрасенс запевняє, що бойові дії точно не закінчаться в 2019 році. Вони будуть тривати ще кілька років, незважаючи на те, що країнам буде складно підтримувати цю війну. Територію Донбасу чекає масова розруха, постійні небачені біди і труднощі, які неодноразово поставлять під сумнів людяність обох сторін. Є багато інших ясновидців, які вважають, що війна в 2019 році не закінчиться. Влади втомляться, у них зовсім не залишиться ресурсів на підтримку конфлікту. При цьому обидві держави будуть бачити, що в їх супротивника вичерпалися сили, тому здаватися не захочуть, думатимуть, що залишилося недовго. Тому й війна затягнеться. Перешкодити такому варіанту розвитку подій може тільки сам народ.

Мольфарка Магдалена і її слова про майбутнє України

 

Закарпатьска віщунка Магдалена Мочіовські не раз пророкувала події майбутнього, які потім збувалися з високою точністю. Магдалена завжди володіла незвичайним баченням і розуміла, що насправді відбувається навколо. Магдалена дала зрозуміти, що Путін налаштований серйозно, він жадає заволодіти українськими землями. У нього вийде відхопити певні землі. Але ті повернуться назад через пару десятків років . Наприклад, Крим сам попроситься під крило України. Поряд з цим Росія почне потихеньку в'янути. Будуть закінчуватися ресурси, свою роль зіграють санкції. Поряд з масовим хвилюванням зросте невдоволеність. Російська сторона зможе відчути всі негаразди, які вона роками сіяла на українській стороні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворожіння на рунах: отримайте підказку на майбутнє

Хаял Алекперов про майбутнє українського народу

 

Гороскоп від Хаяла Алекперова для України говорить про те, що людям треба готуватися до загострень на політичній арені. Всі вже втомилися від конфлікту на Донбасі, а тому припинять допомагати Україні. Польща і зовсім стане дуже негативно ставитися до української держави. Але народ не повинен відповідати такою ж агресією. Йому варто стримати себе, така поведінка піде тільки на користь. Також Хаял вважає, що дуже скоро українці дізнаються страшні таємниці. Вся та інформація, яка переховувалася роками, нарешті стане народним надбанням. Будуть засуджені політики, бізнесмени, чиновники і багато інших. При цьому суд буде народним. Це буде розправа над тими, хто приніс чимало лиха українському народові. Особливу увагу буде приділено корупціонерам. Ці відкриття очистять країну від недостойних людей. Хтось із них утече, хтось опиниться за гратами, а деякі зовсім будуть вбиті. Екстрасенс вважає, що кожному уготована така доля, яка відповідає кількості його діянь.

Олена Курилова та її прогноз

 

Олена Курилова розповіла, що війна на сході України буде тривати ще довгі роки. Однак вона не буде такою жорстокою і заклятою, як раніше. Сили і ресурси вичерпаються, а люди просто втомляться. Крим більше не повернеться, а от схід вийде звільнити від загарбників. Після звільнення земель розпочнеться період відродження держави. Очікується економічний підйом і технологічний розвиток. Зростатиме українська промисловість. Однак конкретні зміни можна буде побачити через десятки років.

Астролог Павло Глоба застерігає українців. Насамперед, військовий конфлікт виявиться досить тривалим. Навіть якщо він закінчиться. Обидві сторони будуть довго і нудно розгрібати його наслідки. При цьому криза виявиться більшою проблемою, попри прогнози. Голоду не очікується, але фінансова сфера зазнає не один крах. Гривня залишиться нестабільною ще десяток років. Курс почне падати, а потім зростати. Передбачити зміни буде неможливо. Що стосується міст на сході держави, то їх треба буде відбудовувати кілька років, коштів на це не вистачатиме. Через 10-15 років Україна досягне стабільності і зможе стати повноцінною частиною Євросоюзу. Тоді почнеться період її розквіту.

Зараз ви читаєте новину «Що чекає українців у 2019 році – прогнози екстрасенсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути