вівторок, 15 січня 2019 09:05

9 днів, як помер Артем Левченко - полтавці збирають мітинг під прокуратурою

9 днів, як помер Артем Левченко - полтавці збирають мітинг під прокуратурою
Полтавці збираються під прокуратурою. Фото: depo.ua

Сьогодні, 15 січня, полтавці збираються знову пікетувати обласну прокуратуру. Причиною є справа Артема Левченка, якого збило авто у центрі Полтави 6 листопада торік.

Мітинг запланований на 10:00 на вул. 1100-річчя Полтави.

Активісти та організатори заходу зазначають, що правоохоронні органи не дають руху справі. Саме через це вийдуть вимагати правосуддя. Долучитись до заходу запрошують усіх небайдужих.

Сьогодні 9 днів після смерті Артема Левченка. Два місяці він провів у реанімації, не вийшовши із коми після аварії. На Різдво Артема не стало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні людей, квіти та лампадки: полтавці вшанували загиблого підлітка

Через два дні після смерті хлопця Октябрьський районний суд міста Полтави прийняв міру запобіжного заходу для учасниці смертельної ДТП Наталії Саєнко — цілодобовий домашній арешт. Проте без застосування спеціального електронного браслета.

Вранці цього ж дня, 9 січня, у Свято-Успенському соборі об 11:00 зібрались близько 1 тис. людей — прощались із загиблим.

Декілька днів тому поліція оголосила винагороду тому, хто надасть відео з ДТП 6 листопада у центрі Полтави.

Зараз ви читаєте новину «9 днів, як помер Артем Левченко - полтавці збирають мітинг під прокуратурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають