пʼятниця, 20 вересня 2019 10:06

30 кілограмів кольорового паперу запустять в небо у день народження Нових Санжарів

30 кілограмів кольорового паперу запустять в небо у день народження Нових Санжарів
23 вересня Нові Санжари відсвяткують день народження. Фото: pohnews.org

23 вересня у Нових Санжарах на Полтавщині святкуватимуть День селища.

Розпочнуть із невеликого мітингу з покладанням квітів біля пам'ятника Слави. О 16-й у парку Перемоги на малечу чекатиме розважальна програма від студії "Світ емоцій".

"Програма, яку підготувала дитяча студія з Полтави, у нашому селищі відбудеться вперше. Зокрема, це буде паперове шоу – обіцяють "запустити в небо" 30 кілограмів кольорового паперу. Також на святі будуть ростові ляльки, кулі-гіганти, ігри, батути", – розповіли у прес-службі Новосанжарської селищної ради.

З 18-ї розпочнеться концертна частина. Виступатимуть колективи художньої самодіяльності, трудові колективи місцевих організацій і вихованці дитячих садочків.

Також на святі можна буде побачити та придбати роботи народних умільців. Діятимуть виставки фотографій вихованців інклюзивно-ресурсного центру та швейного центру будинку-інтернату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нових Санжарах першокласників удвічі більше, ніж випускників

Традиційно нагородять переможців конкурсу "Краща садиба, вулиця, підприємство, установа 2019" та фотозмагання до Дня прапора України.

Завершити концертну програму півторагодинним концертом має кавер-гурт Holiday Band, а свято – безкоштовна дискотека.

У ніч на 17 вересня під Новими Санжарами на Полтавщині палав ліс. Пожежа площею 200 га виникла між селами Руденківка та Пудлівка.

Зараз ви читаєте новину «30 кілограмів кольорового паперу запустять в небо у день народження Нових Санжарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають