четвер, 07 березня 2019 13:12

Побудують сучасний комплекс зі зберігання та переробки зерна

Побудують сучасний комплекс зі зберігання та переробки зерна
30 січня 2019 року Кабінет міністрів затвердив держпрограму компенсації 30% вартості будівництва об'єктів для зберігання та переробки зернових. Фото: poglyad.tv

Товариство "ВОЛИЦЯ-АГРО" побудує у Білій Церкві логістичний комплекс зі зберігання та переробки зернових, повідомляє poglyad.tv.

5 березня 2019 року компанія придбала земельну ділянку площею 4 га на території індустріального парку Біла Церква, що входить до складу інвестиційної групи UFuture.

Цього року підприємство планує розпочати будівництво сучасного логістичного комплексу, в яке збирається вкласти $12 млн. Для його обслуговування створять близько 100 нових робочих місць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хліб подорожчає ще на вісім відсотків

Комплекс запустять 2020 року. Там розмістять елеватор загальною потужністю 40 тис. т зерна з добовою продуктивністю прийому на рівні 3 тис. т. Буде сучасна лабораторія, зерносушарки, силоси для вологого і сухого зерна. Він зможе приймати та відвантажувати зернові як автомобільним, так і залізничним транспортом. Продукцію компанії відправлятимуть і на експорт.

"Ми зробили ставку на вигідне розташування, зручну логістику та кваліфіковану робочу силу, які є основними перевагами індустріального парку Біла Церква. Наявність аеродрому, 2 залізничних станцій та міжнародної автомагістралі забезпечують доступ до головних ринків країни та зарубіжжя", – прокоментував своє рішення директор товариства "ВОЛИЦЯ-АГРО" Володимир Покровський.

Останні кілька років нішеві культури почали витісняти традиційні. Усе більше аграріїв придивляються до нуту, сочевиці та машу. Виробництво бобових є перспективним для малого і середнього бізнесу. Коли в аграрія не вистачає досвіду та знань із технології вирощування, допоможе Асоціація виробників бобових культур. Дає насіння та купує зібраний урожай. При вирощуванні цих культур треба врахувати й технічні збитки.

Зараз ви читаєте новину «Побудують сучасний комплекс зі зберігання та переробки зерна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають