вівторок, 18 червня 2019 15:20

Продавчиня дала відсіч злочинцям

Продавчиня дала відсіч злочинцям
На Трійцю в Гайсині намагалися пограбувати магазин "Елен". Фото: Ірина МАМРИГА

16 червня о 10 годині була спроба пограбувати магазин "Елен", що розташований біля нижнього круга в Гайсині.
- Серед білого дня в магазин зайшов молодик років 30 не нашої національності і почав вимагати гроші, - згадує продавчиня Любов, 60 років. – Його я раніше ніколи не зустрічала, але якби побачила ще раз, то стовідсотково впізнала б. Хлопець – коренастий, дужий, з банданою чи якоюсь футболкою обмотаною на голові. Обличчя було відкритим. Це свідчить про те, що він не гайсинський. Грабіжник не очікував, що я пручатимусь. Але не на ту напав. Я почала давати відсіч - штовхати його, бити й галасувати. Він розгубився й вибіг з магазину. Виявляється, ще один стояв на шухері. Коли я почала кричати, щоб ловили злодіїв, вони перебігли через дорогу й залізничну колію і зникли. Один перехожий кинувся за ними, але марно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безкоштовно пригощали шампанським і цукерками

Поліцейський патруль оперативно приїхав на місце події. Зловмисників так і не впіймали. Магазин стоїть на сигналізації.

Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб,- карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

У вересні 2017 у Гайсині невідомі пограбували одразу три ювелірних магазина.

Зараз ви читаєте новину «Продавчиня дала відсіч злочинцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають