субота, 08 червня 2019 17:24

Безкоштовно пригощали шампанським і цукерками

Автор: Наталія КОЛЕСНІК
  У комісійному магазині на Соборній, 54, у Гайсині не лише торгують побутовою технікою та інструментами. Їх дають напрокат. Доба коштує 10 відсотків від вартості товару
У комісійному магазині на Соборній, 54, у Гайсині не лише торгують побутовою технікою та інструментами. Їх дають напрокат. Доба коштує 10 відсотків від вартості товару

Магазин комісійної техніки відкрився в Гайсині 1 червня на вул. Соборній, 54. Продається нова техніка й така, що вже була у використанні.

У день відкриття крамницю прикрасили кульками. Відвідувачів пригощали шампанським і цукерками. Між першими покупцями розігрували купони на знижки від 20 до 200 грн.

Серед товарів — смарт-годинники, мобільні телефони, кухонна техніка, посуд, плойки для волосся, гіроскутери, велосипеди. Перфоратори продають за 1,4–3,5 тис. грн. Плазмові телевізори LG — по 5 тис. грн, мультиварки — від 800 до 1520 грн.

— Приємно вражена цінами та привітністю власників. Придбала набір із чотирьох каструль за 850 гривень, три сковорідки за 750. Також мікрохвильову піч за 1750 гривень. Буду ще приходити, — говорить відвідувачка магазину, Альона Іщук, 25 років.

У магазині пропонують техніку й напрокат. Перфоратори та шурупокрути за ціною 10% від вартості товару на добу. Здійснюють ремонт техніки.

— Раді бачити всіх і кожного. Оновлення товару кожних два тижні, а на замовлення привеземо будь-яку річ, — говорить власник магазину Олександр Сміян, 33 роки.

22 червня розіграють новий чайник.

Магазин працює щодня, з 8:00 до 18:00, у неділю з 10:00 до 15:00.

Зараз ви читаєте новину «Безкоштовно пригощали шампанським і цукерками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають