пʼятниця, 22 лютого 2019 12:35

Клумби, автостоянки чи парк — запрошують долучитись до розробки плану території у Розсошенцях

Громадськість запрошують долучитися до розробки детального плану забудови території у селі Розсошенці. Частина землі обмежена мікрорайоном "Садовий", вул. Полтавською та Кременчуцькою.

Про це журналістам "Газети" розповів архітектор Щербанівської ОТГ Володимир Пономаренко.

"Люди можуть запропонувати будь-що. По кожній пропозиції будемо дивитись, чи можна там будувати, чи ні. Чи доцільна взагалі та забудова. 1 березня завершується подання пропозицій. На їх розгляд є 30 робочих днів. Потім запросимо людину, яка надала пропозицію, і розповімо - врахували чи ні. І якщо не врахували — чому. Потім винесемо проект на Полтавську містобудівну раду. Якщо вона його схвалить — винесемо на сесію сільради. А далі розпочнеться реалізація", - пояснив архітектор.

Автор: sherbanirada
  План забудови між мікрорайоном «Садовий», вулицею Кременчуцькою та вулицею Полтавська.
План забудови між мікрорайоном «Садовий», вулицею Кременчуцькою та вулицею Полтавська.

Також зауважив, що є певні обмеження та вимоги. На цій території проходить лінія електропередач - капітальне або тимчасове будувництво неможливо. Для таких місць підходить розміщення спортивних майданчиків, футбольного чи волейбольного поля, автостоянки тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дорога на мільйон": на Полтавщині будують нову транспортну розв'язку

"Наприклад, так можна вирішити наболіле питання - відсутність місць для паркування автомобілів. Згідно із законодавством, на прибудинковій території заборонено зберігати автомобілі. Це робити потрібно у спеціально відведених місцях. Ось якраз для цього ця територія і придатна", - додав Пономаренко.

Пропозиції щодо плану забудови можна надати у Щербанівській сільраді. Деталі дізнатись можна ТУТ.

На сьогодні жодна людина не внесла своїх пропозицій

У Полтаві, на місці зруйнованого заводу "Знамя", з'явиться багатоповерхівка. Всередині облаштують офіси та квартири.

Зараз ви читаєте новину «Клумби, автостоянки чи парк — запрошують долучитись до розробки плану території у Розсошенцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають