Ексклюзиви
пʼятниця, 22 квітня 2011 11:02

З початку весни за оренду елітних квартир у Києві віддали $ 129 тис.

З початку весни за оренду елітних квартир у Києві віддали $ 129 тис.

На початку весни 2011 року обсяг коштів, витрачених на оренду елітної нерухомості Києва (від $ 3 тис. на місяць) становив $ 129 тис., що на 40% перевищує показники лютого ($ 91,5 тис.).

Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на дані аналітичного центру агентства нерухомості "Park Lane".

Частка угод, укладених в елітному сегменті, становила 6,6% від усіх угод з оренди, що відбулися в березні. При цьому 29% орендованих в елітному сегменті об'єктів за вартістю перевищували $ 5 тис. на місяць, зазначили в компанії.

Частка квартир на ринку оренди елітної нерухомості в березні становила 53,6%. Основну частину (близько 80%) від цієї кількості становлять об'єкти, розташовані в центральній частині Печерського, Шевченківського та Голосіївського районів. Площа такого житла з якісним дорогим ремонтом стартує від 130 кв.м. (від 3-х кімнат).

У загальній кількості угод з оренди в діапазоні від $ 3 тис. на місяць частка приватних будинків становила 21,4%, що на 15,1% вище результатів лютого (6,3%). У цю категорію потрапили дачі, особняки і котеджі в населених пунктах Іванковичі, Гора, Романків, Конча-Заспа, Вишгород. Всі об'єкти в діапазоні від $ 3 тис. до $ 5 тис. на місяць мають від 3-х до 6-ти кімнат та площувід 128 кв.м.

Зараз ви читаєте новину «З початку весни за оренду елітних квартир у Києві віддали $ 129 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути