вівторок, 29 березня 2011 10:03

Оренда елітного житла в Києві коштує 200 тис. грн на місяць

Оренда елітного житла в Києві коштує 200 тис. грн на місяць

Вартість оренди елітних квартир Києва в березні 2011 року досягла найбільших показників за останні кілька місяців.

Якщо наприкінці 2010 - початку 2011 року столичні квартири VIP-рівня здавали максимум за 120 тис. грн, то за таку ж квартиру в березні просять вже 200 тис. грн, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Як повідомили в прес-службі "Slando", перше місце Топ-5 найдорожчих квартир Києва для оренди в березні посіли елітні 5-кімнатні апартаменти в престижному будинку на Печерську загальною площею 557 кв. м. Оренду такої оглядової квартири з чотирма спальнями та санвузлами, вітальнею, кухнею-їдальні і SPA-зоною, з обробкою італійським кахлем, мармуром, мозаїкою, обставленої меблями і побутовою технікою, оцінили в 200 тис. грн.

Друге місце посіли чотирикімнатні апартаменти в тому ж будинку, що і попередня квартира, загальною площею 245 кв. м. з VIP-ремонтом. Вартість її оренди - 160 тис. грн.

Третій у рейтингу - 5-кімнатний трирівневий пентхауз на бульварі Лесі Українки загальною площею 400 кв. м.з ексклюзивним дизайнерським ремонтом класу De Luxe. Він оснащений системою "розумний будинок" і клімат-контролем. Може обійтися орендареві в 120 тис. грн.

Ексклюзивна квартира на вул. Володимирській з видом на Софіївську площу загальної площею 230 кв. метрів посіла четверте місце в цьому рейтингу. Вартість її оренди становить 112 тис. грн. А замикає п'ятірку лідерів за вартістю оренди чотирикімнатна дворівнева квартира на Кудрявському узвозі площею 200 кв. м. з орендною платою 96 тис. грн.

Нагадаємо, в кінці 2010 року вартість найдорожчих квартир Києва, які здавали в оренду, становила 80-120 тис. грн на місяць. За весь січень 2011 року в базі порталу "Slando" з'явилося лише одне оголошення про оренду квартири за 120 тис. грн. У середньому ж статусні квартири VIP-рівня в першому місяці нового року здавали за 60-80 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Оренда елітного житла в Києві коштує 200 тис. грн на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути