пʼятниця, 01 лютого 2019 21:10

Скільки коштує оренда квартири в Києві: огляд цін

Скільки коштує оренда квартири в Києві: огляд цін
У січні у столиці переважно орендували дво- і трикімнатні квартири. Фото: Politeka

У січні найдешевше орендували двокімнатну квартиру площею 64 м². Зняти житло у Святошинському р-н коштувало 5,6 тис. грн.

Оренда трикімнатної квартири у Дніпровському р-н площею 82 м² коштувала 10 тис. грн. За 14 тис. грн вдалося орендувати двокімнатку 55 м² у Шевченківському р-н, інформує АН "Благовіст".

Однокімнатну квартиру площею 65 м² у Печерському р-н у січні орендували за 28 тис. грн. У тому ж районі за 64,4 тис. грн орендували трикімнатну квартиру площею 150 м².

Оренда трикімнатної квартири у Шевченківському р-н коштувала 39,2 тис. грн. Її площа 74 м².

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які квартири українці купують найчастіше

Протягом минулого місяця був попит на оренду будинків. У Дарницькому р-н зняли будинок площею 180 м² за 29,4 тис. грн. За 25,2 тис. грн орендували будинок у Києво-Святошинському р-н площею 400 м².

"Попри новорічні канікули ринок оренди був активним. Ми спостерігаємо зростання заявок і прогнозуємо збільшення кількості угод в лютому. Ціни стабільні, але в середньостроковій перспективі можливе зростання у всіх цінових сегментах", – говорить Олена Бібєрова, гендиректор АН "Благовіст".

Торік оренда столичної квартири біля метро у середньому подорожчала на 20%. Трохи менше додала нерухомість розташована у віддалених районах. Найчастіше у столиці орендують житло економ-класу за ціною 5-8 тис. грн. За ці гроші можна зняти як одно-, так і двокімнатну квартиру.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує оренда квартири в Києві: огляд цін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути