Ексклюзиви
вівторок, 15 жовтня 2019 15:31

Сергій Кучер: "Правильна інвестиція в нерухомість залишається найкращим способом зберегти і примножити заощадження"

Сергій Кучер: "Правильна інвестиція в нерухомість залишається найкращим способом зберегти і примножити заощадження"
Купівля квартир в новобудові зараз цілком здатна допомогти примножити вкладення навіть не у відсотках, а в рази. Фото: Укрінформ

Серед всіляких варіантів інвестування заощаджень останнє десятиліття одним з найбільш надійних залишається вкладення грошей в нерухомість. Падіння цін "квадрата", що спостерігається в період з 2014 року, стало відмінним приводом задуматися про покупку житла. Але вибирати квартири слід з розумом, вважає Сергій Кучер - генеральний директор Edelburg Development.

Нерухомість нерухомості ворожнечу

Компанія Edelburg Development володіє невеликою історією, у порівнянні з деякими "метрами" столичного ринку нерухомості. Але, тим не менш, компанія закінчує будівництво відмінних житлових комплексів у самому центрі Києва. Серед них найбільш привабливими називають Edelweiss House і Edeldorf, які Сергій без удаваної скромності називає чудовими. І це стосується не тільки якості і зручності квартир, але і дуже вигідних цін на "квадрат".

Загальна картина на ринку нерухомості з 2018 року набуває позитивних рис. І це важливий сигнал для розумних людей, вважає Сергій Кучер. Активний розвиток ринку столичної нерухомості в 2018 році впродовж 2019 року тільки набрав додаткових обертів. Але при цьому середньостатистична вартість квадратного метра виросла незначно. Такий стан справ навряд чи збережеться надовго, і покупка квартир в новобудові зараз цілком здатна допомогти примножити вкладення навіть не у відсотках, а в рази.

Саме з цієї причини протягом минулої пари років помітно підросла частка житлових комплексів преміум і бізнес-класу. Інвестиції в подібні проекти допомагають людям при невеликому збільшенні витрат отримати незрівнянно більше, ніж участь у проектах економ-класу. Головне - вміти знаходити надійних партнерів, які відповідально підходять до виконання взятих зобов'язань. Саме таким партнером і є будівельна компанія Edelburg Development.

Тренди 2018 року, актуальні і в 2020-му

Дуже багато людей, вибираючи житло в сучасному житловому комплексі, не завжди чітко уявляють, що саме їм дістається, нарікає Сергій. Словосполучення "економ-клас", "бізнес-клас" та інше для багатьох залишаються всього лише якимсь ярликом, який просто можна використовувати в розмові. На ділі ж незнання тонкощів призводить до того, що під виглядом "бізнес-квартир" вони купують нерухомість класу "комфорт". Для Edelburg Development дуже важливо, щоб покупець отримав бажане, тому в компанії не тільки пропонують житло, а й пояснюють чому воно таким є.

Наприклад, якщо коротко пройтися по двох найбажаніших типах квартир, то опис буде наступним:

1. Квартири комфорт-класу повинні бути не тільки зручними, якісними і задовольняти побажанням клієнта. У це поняття також обов'язково входить наявність хорошої прибудинкової території, розвинена інфраструктура, продумані дрібниці для "комфортного" життя.

2. Нерухомість класу "бізнес" - це вже свого роду спосіб життя, при якому навіть найпрекрасніша, простора і чудова в усіх сенсах квартира не підійде, якщо вона продається в невдалому районі. Квартири бізнес-класу обов'язково включають в себе все необхідне для підтримки стилю і способу життя людини - район, інфраструктуру для щоденних потреб, упорядкований вигляд та інше.

Рішенням всіх цих питань Edelburg Development займається ще на етапі проекту, переймаючи досвід західних партнерів. Сергій Кучер нарікає, що особистий паркінг мешканця, закрита упорядкована дворова територія і енергоефективна будівлю з продуманим, а не типовим плануванням квартир - сьогодні є трендом, а не нормою. Але якщо всі забудовники почнуть пропонувати тільки таке житло, незалежно від його цінової категорії - можливо, мрія Сергія про чудові квартири для кожного українця одного разу здійсниться.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Кучер: "Правильна інвестиція в нерухомість залишається найкращим способом зберегти і примножити заощадження"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути