середа, 07 листопада 2012 15:33

Росіяни проявили найбільшу активність на ринку нерухомості України

Росіяни проявили найбільшу активність на ринку нерухомості України
Європейські інвестори в першому півріччі проявляли стриманий інтерес до можливостей придбання активів. Фото: keystone.com.ua

У січні-червні 2012 року найбільш активними на вторинному інвестиційному ринку в сегменті комерційної нерухомості в Україні були локальні компанії та приватні інвестори з достатнім обсягом вільних фінансових ресурсів.

Про це з посиланням на компанію SV Development пише "ЛІГАБізнесІнформ".

Очікувано, були активними на українському ринку і російські інвестори. Водночас європейські інвестори проявляли стриманий інтерес до можливостей придбання активів.

За даними компанії, загальний обсяг вторинного інвестування на ринку комерційної нерухомості в Україні у другому півріччі потенційно може становитиме $100 млн, що перевищить показник за весь 2011 рік.

Така цифра досяжна, на думку консультантів, завдяки низці можливих великих угод, запланованих на останні місяці 2012 року. Йдеться переважно про продаж відразу кількох знакових об'єктів комерційної нерухомості, розташованих в центральній частині Києва.

Нагадаємо, в III кварталі 2012 року обсяг інвестицій в об'єкти європейської торговельної нерухомості досяг 7,1 млрд євро, що на 12% більше результату II кварталу 2012 року, і є рекордним показником, який був зафіксований з початку цього року, повідомили в міжнародній консалтинговій компанією в області нерухомості CBRE.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни проявили найбільшу активність на ринку нерухомості України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути