середа, 17 серпня 2011 14:27

Попов каже, що у Києві стали будувати на половину більше житла

Попов каже, що у Києві стали будувати на половину більше житла

У Києві за сім місяців 2011 року порівняно з аналогічним періодом минулого року обсяги житлового будівництва збільшилися на 51%.

Про це на сьогоднішньому брифінгу заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

"На сьогоднішній день маємо темпи зростання, наприклад, житлового будівництва плюс 51% до минулого року. Ми ввели 532 тисяч квадратних метрів житла і саме до Дня Незалежності ми вводимо (в експлуатацію) вісім нових будинків. У цьому проекті бере участь програма 70 на 30. Це програма доступного житла, яка на 30% фінансується за рахунок державного бюджету", - сказав він.

За його словами, сьогодні ця програма користується великою популярністю і в подальшому буде розширюватися, оскільки вже сьогодні 20 тис. киян хочуть скористатися наданими нею можливостями.

Зазначимо, що за даними Державної служби статистики, в Україні в січні-червні 2011 року введено в експлуатацію 2,73 млн кв. м житла, що на 16% менше, ніж за аналогічний період 2010 року.

Нагадаємо 16 авнуста Попов заявив, що київська влада планує з наступного року передавати щорічно по 150 квартир постраждалим від афери "Еліта-Центр", тоді як у поточному році їм буде передано всього 133 квартири.

Зараз ви читаєте новину «Попов каже, що у Києві стали будувати на половину більше житла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути