четвер, 24 грудня 2009 09:04

Новорічна ніч в котеджі за Києвом обійдеться в 2500-8000 доларів (ФОТО)
5

Фото: Андрій Єловіков, Gazeta.ua

Приватний брокер Євген Жила, 29 років, погоджується показати Gazeta.ua триповерховий котедж у селі Забір'я. Це більш як за 20 км від Києва. Його можна зняти на новорічну ніч.

У просторому передпокої стоять шкіряні канапи. Далі йдуть кухня, камінна зала. У ній бенкетний стіл на 20 осіб. На другий поверх ведуть різьблені дерев'яні сходи. Нагорі - більярдна та шість спалень з окремими санвузлами. Там встановлено гідромасажні ванни. Усюди є кондиціонери. Біля будинку прибудовано критий басейн. Поряд альтанка з барбек'ю. Недалеко від будинку ставок.

- Тут працює покоївка, - розповідає Євген. - Вона прибирає після бенкету. Ми приймаємо тільки солідних людей - керівників банків, топ-менеджерів крупних компаній. Беремо заставу. Якщо всі речі цілі, повертаємо її.

 

Доба коштує $1 тис. На Новий рік тариф подвоюється. Мінімальний строк оренди 4 доби. Котедж у Забір'ї вже здали. За кілька годин мають заїхати постояльці. Євген квапить із фотозйомками.

 

42-річний Олександр Барський має двоповерховий будинок в селі Софіївська Борщагівка. Це західне передмістя Києва. Здає його подобово.

- Недавно один відомий чиновник зняв на Новорічну ніч, - розповідає. - Буде тут разом з коханкою. Фото є в Інтернеті. Він лише поцікавився, чи високий в мене паркан. Це щоб ніхто з сусідів не вгледів. Кілька років тому в мене святкував помічник нардепа. Гуляли в дворі. Журналісти сфотографувати це через ворота. Довелося ставити вищі, суцільні паркан та ворота. Мої клієнти люди небідні - нардепи, бізнесмени. Нікому не хочеться зайвого розголосу, що його застали п'яним або з коханкою.

Будинок має 400 кв. м. На першому поверсі кухня, їдальня, вітальня з каміном та ванна. На другому – три спальні із санвузлами. У дворі – критий басейн площею 250 кв м, сауна та гараж на 4 авто.

Клієнт заплатив Олександру за дві доби $2,5 тис. Криза не вплинула на доходи Олександра Барського. Цьогоріч бере за оренду будинку стільки ж, як і рік-два тому.

- Минулого Нового року були хлопці небагаті. По них видно. Будинок був їм задорогий. Але зняли хату для іноземців, партнерів по бізнесу. Хлопці оплатили і будинок, і наїдки, і повій. Мені пояснили, що їхнє підприємство майже банкрут. А іноземці нібито мали вкласти в них гроші. Я тим хлопцям зробив знижку 500 доларів.

- Зате є багато постійних клієнтів з США. Чоловіки віком за 40 приїздять в Україну на тиждень-два. У нас дівчата дешеві. Я такого не одобряю, але мені аби гроші платили. Хай хоч дівок водять, хоч гопки скачуть.

Тиждень американцям обходиться в $6 тис.

Зараз ви читаєте новину «Новорічна ніч в котеджі за Києвом обійдеться в 2500-8000 доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути