пʼятниця, 04 травня 2018 21:10

Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку продали у квітні

Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку продали у квітні
Найдешевше, за $22 тис., минулого місяця вдалося продати однокімнатну квартиру площею 31 м². Фото: ternopil.te.ua

У квітні найчастіше купували одно та двокімнатні квартири. Переважно у Дарницькому, Дніпровському і Шевченківському районах столиці.

Найдешевше, за $22 тис., минулого місяця вдалося продати однокімнатну квартиру площею 31 м². Житло розташоване на вул. Райдужній (Дніпровський р-н). Дорожче, $24 тис., коштувала однокімнатна квартира по вул. Вишгородській (Подільський р-н) площею 35 м². Двокімнатну квартиру по вул. Касіяна (Голосіївський р-н), площею 50 м² придбали за $38 тис, інформує агенство нерухомості "Благовіст".

За $53 тис. була продана трикімнатна квартира площею 62 м² на просп. Героїв Сталінграда (Оболонський р-н). Двокімнатну квартиру площею 60 м² по вул. П. Мирного (Печерський р-н) купили за $60 тис. За $100 тис. придбали двокімнатну квартиру площею 65 м² по вул. А. Барбюса (Печерський р-н).

За $104 тис. і $107 тис. купили трикімнатні квартири по вул. Антоновича (Голосіївський р-н) і по вул. Вишгородській (Подільський р-н). Житло мало площу 70 м² і 102 м², відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як забудовники економлять на якості житла

Найдорожчою у квітні була квартира в будинку старої забудови по вул. Грушевського (Печерський р-н). Житло площею 80 м² коштувало $225 тис.

"У середині весняного сезону традиційно підвищилася активність потенційних покупців. Обсяг інвестицій в нерухомість Києва склав еквівалент $17,57 мільйонів. Це на 9% більше показників березня. Також почав відновлюватися інтерес до придбання нежитлових приміщень та заміських будинків. Піднялася нижня цінова планка придбання житла", – каже Олена Біберова, директор АН "Благовіст".

Українці бояться інвестувати у новобудови. Тому віддають перевагу вторинному ринку. Шукають квартири, які збудовані не більше 10 років тому.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку продали у квітні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути