Ексклюзиви
понеділок, 02 вересня 2019 21:10

Назвали найдешевшу квартиру, яку продали наприкінці літа

Назвали найдешевшу квартиру, яку продали наприкінці літа
У серпні в Києві активно купували невеликі квартири для студентів. Фото: Depositphotos

У серпні найбільше квартир купували у новобудовах в Дарницькому, Голосіївському та Солом'янському районах столиці. Найдешевше придбали однокімнатне житло площею 30 м² на вул. Радченко - $21 тис.

За $40 тис. купили трикімнатну квартиру 68 м² на вул. Чаадаєва у Святошинському районі. За $50 тис. - чотирикімнатну 80 м² на вул. Архипенко в Оболонському районі, передає АН "Благовіст".

У Солом'янському районі за $50,4 тис. купили "однокімнатку" площею 41 м². Квартира площею 50 м² у Подільському районі коштувала $84,5 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборонили встановлювати кондиціонери та склити балкони: подробиці

За $100 тис. купили двокімнатну квартиру площею 64 м² на вул. Костьольній у Шевченківському районі. За $187 тис. - чотирикімнатну площею 142 м² у Шевченківському районі.

Найдорожче у серпні коштувала трикімнатна квартира площею 161 м² на вул. Іриненській у Шевченківському районі - $380 тис.

"Швидко продавалися недорогі однокімнатні квартири. Багато купували невеликі за площею квартири для студентів", – каже Олена Бібєрова, гендиректор агентства.

За перші півроку в Україні в експлуатацію ввели майже 5 млн кв. м нового житла. Порівняно з аналогічним періодом минулого року це на 50,6% більше.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найдешевшу квартиру, яку продали наприкінці літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути