середа, 11 вересня 2019 16:20

Квартира біля університету: скільки студенти платять за оренду

У Києві студентам КПІ орендувати 1-кімнатну квартиру біля метро Політехнічний університет коштує від 6800 грн. Біля метро Шулявська - 6500 грн.

Орендувати 2-кімнатну квартиру у тому ж районі у середньому коштуватиме 13 200 грн. Кімнату можна знайти від 2800 грн, пише olx.ua.

На Лісовому масиві кімнати здають в оренду від 1550 грн. "Однокімнатку" можна зняти за 4800 грн. За 2-кімнатне житло просять 8700 грн.

Автор: olx.ua
  По Україні найдешевше орендувати квартиру студентам коштує у Львові.
По Україні найдешевше орендувати квартиру студентам коштує у Львові.

Студентам "Могилянки" важко знайти житло на Подолі. Пропозицій мало, а ціни високі. У середньому на Подолі за оренду квартири треба віддати 10 700 грн, 2-кімнатної - 16 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує орендувати трикімнатну квартиру у різних містах України

У районі червоного корпусу КНУ зняти кімнату можна від 4800 грн. 1-кімнатну квартиру - від 10 тіс. грн. 2-кімнатне житло здають від 21 200 грн.

В Україні найдешевше орендувати квартиру студентам коштує у Львові. У середньому 5,5 тис. грн. У Дніпрі треба віддати 6 тис. грн. В Одесі - 7 тис. грн.

У серпні найчастіше орендували бюджетні одно- та двокімнатні квартири у Дніпровському, Святошинському, Дарницькому районах столиці. Найдешевше вдалося зняти однокімнатне житло площею 23 м² у провулку Лабораторному у Печерському районі - 5 тис. грн. На 500 грн більше коштувала оренда квартири 38 м² на вулиці Крушельницької у Дарницькому районі/

Зараз ви читаєте новину «Квартира біля університету: скільки студенти платять за оренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути