Ексклюзиви
неділя, 25 листопада 2018 21:10

Квартира біля метро: скільки коштують квадратні метри

Найдорожчі квартири на вторинному ринку житла, які розташовані біля метро, восени продавали у Печерському, Шевченківському та Подільському р-н столиці.

У Печерському р-н квадратний метр квартири біля метро коштує $1,95 тис. У Шевченківському - $1,46 тис. Трохи дешевше - $1,45 тис. за "квадрат" коштує житло у Подільському р-н Києва, пише domik.ua.

Автор: domik.ua
  Найдешевші квадратні метри біля метро продають у Дніпровському, Святошинському і Дарницькому р-н.
Найдешевші квадратні метри біля метро продають у Дніпровському, Святошинському і Дарницькому р-н.

Водночас у Печерському р-н квадратний метр квартири віддаленої від метро коштує дорожче, ніж житла біля метро. Це пов'язано з тим, що для покупців квартир у будинках бізнес-і преміум-класу не принципова піша доступність до метро. Також квартири у будинках старого житлового фонду біля метро дешевше, ніж житло в елітних новобудовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує земельна ділянка під забудову поблизу Києва

Найдешевші квадратні метри біля метро продають у Дніпровському, Святошинському і Дарницькому р-н. Коштують у межах $1 тис. Скоріше за все це пов'язано з тим, що біля станцій метро розташовані переважно будинки старого житлового фонду. Квартири там дешевші, ніж на вторинному ринку новобудов.

У жовтні найдешевше вдалося купити однокімнатні квартири у Дніпровському і Голосіївському р-н столиці. Житло площею 27 м² і 37 м² придбали за $21,5 тис. і $28 тис. відповідно. Квартири були розташовані у новобудовах.

Зараз ви читаєте новину «Квартира біля метро: скільки коштують квадратні метри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути