Ексклюзиви
понеділок, 22 серпня 2011 09:11

"Київміськбуд" пообіцяв 8 будинків з квартирами для жертв "Еліта-Центру"

"Київміськбуд" пообіцяв 8 будинків з квартирами для жертв "Еліта-Центру"

АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд", один з найбільших забудовників Україні, планує цього місяця розпочати будівництво восьми будинків у Києві, частину квартир в яких буде передано постраждалим від афери "Еліта-Центру".

Про це повідомив глава правління - президент холдингу Михайло Голиця.

"Цього місяця холдингова компанія планує почати будівництво ще восьми об'єктів, в яких будуть виділяти квартири для "елітівців", - цитує його слова прес-служба холдингу.

При цьому він не назвав адреси ділянок, тоді як раніше він називав шість ділянок в Києві, серед яких - по вул. Драгоманова, 40 (Дарницький район), на перетині вул. Вірменської та Харківського шосе, по вул. Ревуцького, 7в (Дарницький район) і вул. Радунській, 28-32 (Деснянський район).

У прес-релізі також повідомлено, що "Київміськбуд" 19 серпня відкрив під заселення в Києві житловий будинок по вул. Лайоша Гавро, 1, в Оболонському районі, передавши 60 квартир із загальної кількості 220 квартир постраждалим від афери "Еліта-Центр".

"... Сьогодні дійсно знаменна подія в Оболонському районі та в місті Києві. Так як 60 постраждалих інвесторів отримають нове житло, а всього 220 новоселів. Це вже третій будинок в поточному році, а всього вже передано 133 квартири", - сказав Голиця під час відкриття будинку під заселення.

Раніше глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов повідомив, що київська влада планує з 2012 року передавати щорічно по 150 квартир постраждалим від афери "Еліта-Центр".

Нагадаємо, в травні 2011 року "Київміськбуд" передав 31 квартиру в будинку по пр. Правди, 5-Б першим інвесторам, які постраждали від афери "Еліта-Центр", в серпні - 42 квартири по пр. Маяковського, 1-3 в Деснянському районі.

На початку 2006 року в Києві була розкрита велика афера на ринку нерухомості, в результаті якої, за даними МВС, 1759 громадян стали жертвами групи компаній "Еліта-Центр", представники якої брали в них гроші як оплату нібито споруджуваного житла. Загальну суму, що отримали шахраї від довірливих громадян, оцінюють приблизно у 400 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Київміськбуд" пообіцяв 8 будинків з квартирами для жертв "Еліта-Центру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути