середа, 17 серпня 2011 17:26

Попов пообіцяв Києву транспортні розв'язки до Дня Незалежності

Попов пообіцяв Києву транспортні розв'язки до Дня Незалежності

До Дня Незалежності в Києві будуть введені в експлуатацію транспортні розв'язки біля станції метро "Дніпро" і на примиканні проспекту Науки до Столичного шосе.

Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, передає прес-служба ККГА ..

Крім того, завершиться будівництво автодорожнього з'їзду з Московського переходу на Наддніпрянське шосе в бік станції "Видубичі" і шляхопроводу на вулиці Сортувальній.

Також планують завершити першу чергу реконструкції проспекту Миколи Бажана, де буде відновлено 2,5 км дорожнього покриття.

"Проспект Миколи Бажана - важлива транспортна артерія міста. Ми хочемо, щоб в'їзд до столиці з аеропорту "Бориспіль" був найкращим. Проспект буде охайним, зеленим, а дорожнє покриття буде відповідати всім європейським стандартам", - сказав він.

"Мені дуже приємно відзвітувати, що до Дня Незалежності завершується реконструкція бульвару Лесі Українки. У ході реконструкції було оновлено благоустрій тротуарів, планується відкриття фонтану біля пам'ятника Лесі Українці. Упевнений, що це буде приємний подарунок і киянам, і гостям столиці", - зазначив Попов.

Зараз ви читаєте новину «Попов пообіцяв Києву транспортні розв'язки до Дня Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути