четвер, 02 березня 2017 12:16

Оренда квартир: експерт розповів про нові тенденції

Оренда квартир: експерт розповів про нові тенденції
ЛУН

Найбільший попит в орендарів мають однокімнатні квартири за 4000-6000 грн. Зростає зацікавленість орендою квартир у новобудовах. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів Володимир Богорада, керівник проекту Krysha.ua.

"Квартири до 6 тисяч гривень ідуть швидко, але таких оголошень - тільки чверть. Зростає попит на недорогі помешкання в новобудовах. Так можна отримати свіжу квартиру з ремонтом. Частіше почали відмовлятися від квартир без ремонту та зі старими меблями", - говорить Богорада.

За його словами, орендарі прагнуть витрачати на зйомне житло не більш як половину доходу для однієї особи та не більш ніж третину, якщо шукають для двох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує найдешевша оренда квартири

"Перше питання, яке ставлять власникам, стосується рахунків за комуналку. Оплата комуналки збільшує вартість оренди на чверть або третину. З іншого боку, це стримує зростання цін на оренду в Києві", - уточнює експерт.

Нижча за середньоринкову ціна - перший сигнал, що орендатор має справу з шахраєм. Часто нечисті на руку автори оголошень просять перерахувати передоплату в 100% вартості.

Зараз ви читаєте новину «Оренда квартир: експерт розповів про нові тенденції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути