вівторок, 09 липня 2013 12:32

230 кримчан можуть отримати іпотечні кредити на "Доступне житло"

230 кримчан можуть отримати іпотечні кредити на "Доступне житло"
За рахунок кримського бюджету на співфінансування програми будівництва доступного житла цьогоріч передбачено 2,5 млн грн. Фото: ngo.donetsk.ua

У Криму цьогоріч планують укласти 230 договорів на придбання доступного житла за програмою здешевлення вартості іпотечних кредитів.

Про це на апаратній нараді під керівництвом Голови Ради міністрів Криму Анатолія Могильова повідомив глава Республіканського комітету АРК з будівництва та архітектури Андрій Ляшевський, передає прес-служба Кабміну.

Як розповів глава Рескомітету, на виконання цієї програми Криму з Держбюджету виділять 8,5 млн грн, що має дозволити обслуговувати кредити, видані у 2012 році, а також укласти ще 230 договорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновник розповів, чому українці не довіряють державній іпотеці

Загалом за рахунок кримського бюджету на співфінансування програми будівництва доступного житла цього року передбачено 2,5 млн грн. Названі кошти дозволять укласти 35 договорів за формулою 50х50. Із Держбюджету України передбачено 3,6 млн грн.

Міжвідомча комісія Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ України для участі у програмах забезпечення громадян доступним житлом акредитувала 344 квартири в 14 об'єктах у Сімферополі, Євпаторії, Феодосії, Красноперекопську і Сакському районі.

Зараз ви читаєте новину «230 кримчан можуть отримати іпотечні кредити на "Доступне житло"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути