пʼятниця, 22 лютого 2008 17:56

Нерухомість біля маєтку Донателли Версаче зацікавила 200 киян

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  На виставці нерухомості в київському готелі ”Гаятт” менеджер агентства нерухомості ”MRІ” Дані Локінґ продавав ділянки під забудову в Італії. На екрані ноутбука він показує розташування ділянки в місті Калабрія
На виставці нерухомості в київському готелі ”Гаятт” менеджер агентства нерухомості ”MRІ” Дані Локінґ продавав ділянки під забудову в Італії. На екрані ноутбука він показує розташування ділянки в місті Калабрія

У п"ятизірковому готелі "Гаятт", що на Софійському майдані в центрі Києва, влаштували виставку-продаж європейської нерухомості. Пропонували ділянки під забудову в 16 країнах світу.

Відвідувачів зустрічають на вході до будівлі. Спитавши, якою країною вони цікавляться, ведуть до менеджерів. Обираємо Італію. Чоловік за столиком у кутку банкетної зали — представник фірми "MRІ" Дані Локінґ, 39 років. Спілкується через перекладача. У Києві він уперше.

— Найпопулярніше місце для оселення в Італії — Калабрія, — показує географічне розташування земельних ділянок на карті та екрані ноутбука. — Калабрію називають раєм для інвесторів. Пропонуємо вам земельну ділянку і проект будинку. Ось цей — один із найкращих. Разом із землею коштує 93 тисячі євро. Ви отримаєте і частину пляжу. Одразу за ним — скеля. Поруч старовинна капличка. Ви житимете поряд із видатними сусідами, дизайнеркою Донателлою Версаче. Думаю, чули про її Будинок моди "Версаче". Донателла родом із Калабрії.

Серед покупців Дані Локінґа найбільше росіян. Збудувавши котедж, часто його перепродають.

— Обирають ділянки біля монастирів та руїн часів Римської імперії, — продовжує Локінґ.

Показує проекти котеджів на італійських гірськолижних курортах.

— Проект вам недовподоби? Можете придбати саму лише ділянку на 26 тисяч євро дешевше, — пропонує.

Ділянки на пляжах Сен-Тропе у Франції продають по 150 тис. євро. У Болгарії, Румунії та на Кіпрі — дешевше. Дані Локінґ запевняє в надійності компанії "MRІ":

— 2007-го ми уклали 11 тисяч угод. Покупцям улаштовуємо ознайомлювальні виїзди на місце. Авіаквитки і готелі бронюємо за пільговою ціною.

За день виставки в Києві до Локінґа звернулися близько 200 зацікавлених придбати нерухомість в Італії.

— Наше керівництво розмірковує про відкриття філіалу в Києві, — каже він.

Зараз ви читаєте новину «Нерухомість біля маєтку Донателли Версаче зацікавила 200 киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути