вівторок, 26 листопада 2013 10:00

Зберегти потенцію до глибокої старості можна без жодної хімії

 

Ажіотаж на найбільш чоловічий продукт останнього десятиріччя "VigRX Plus" породив хвилю контрафактної продукції. Щоб зупинити це, американська компанія-виробник "Albion Nutraceuticals" ввела код оригінальності до кожної окремої упаковки свого виробу.

Відтепер, щоб упевнитися в достовірності продукту, що усуває еректильну дисфункцію, достатньо увести на офіційному сайті індивідуальний код, вказаний на лицьовій стороні пакувальної коробки. Інформація на сайті відразу ж розповість, чи оригінальні пігулки.

"VigRX Plus" спровокував таку лавину підробки, бо у нього унікальна формула. Вона складається з натуральних афродизіаків, які протягом декількох тисячоліть успішно допомагають чоловікам зберегти потенцію до глибокої старості. Можливо, підроблені препарати теж містять деякі з цих компонентів. Але тільки в оригінальній формулі "VigRX Plus" знаходиться точна пропорція рослинних речовин та найякісніші інгредієнти. Вони дають ефект, досягти якого не зміг ще жоден конкурент.

Йдеться про відновлення еректальної функції за гранично короткий час. Але головне — повністю безпечним для здоров'я засобом.

На відміну від "Віагри" і аналогічних їй препаратів, "VigRX Plus" створений на основі натуральних рослинних компонентів і не містить ні міліграма хімії. Саме тому не викликає жодних побічних ефектів.

Нікому не потрібна потенція, якщо кожна таблетка б'є по серцю, ниркам та печінці. Компанія "Albion Nutraceuticals" це добре розуміє, саме тому пропонує чоловікам ефективний і в той же час повністю безпечний рослинний продукт. Він не підвищує тиск, не викликає відчуття жару, не провокує тахікардії та інших неприємностей, як це зазвичай буває з препаратами, спрямованими на усунення еректальної дисфункції.

Цікаво, що після впровадження "VigRX Plus" на ринок фахівці "Albion Nutraceuticals" заявили:

"Ми настільки впевнені у своєму препараті, що сміливо пропонуємо вам спочатку спробувати його аналоги!".

Це пов'язано з тим, що перед випуском свого іменитого продукту, канадсько-американська компанія "Albion Nutraceuticals" більше десяти років проводила активну наукову роботу в галузі сексуального здоров'я чоловіків. "VigRX Plus" зазнав чимало стадій розробки, дослідження, вивчення та апробації .

Принцип роботи препарату обумовлений тим, що його компоненти впливають на печеристе тіло чоловічого статевого органу. Ця тканина схожа на губку з невеликими осередками. Сполучені в "VigRX Plus" рослини розширюють обсяг цих осередків і покращують кровопостачання. Кров заповнює збільшене печеристе тіло, забезпечує тим самим стабільну потенцію. Отриманий результат не зникає після закінчення курсу.

Друга молодість буде тривати все життя. Крім відновлення потенції, вона полягає в придбанні бадьорості тіла й духу, подоланні почуття втоми і тривоги, набутті сексуальної привабливості.

"VigRX Plus" дозволяє кожному представнику сильної статі, якому трохи за п'ятдесят, довести своїй жінці і нагадати собі, що він — справжній чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Зберегти потенцію до глибокої старості можна без жодної хімії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути