субота, 16 березня 2019 12:08

В Україні стартують продажі оновленого Kia Sorento за ціною від: $38 500
7

Довгоочікувана новинка, оновлений Kia Sorento, вже доступна для придбання в офіційній дилерській мережі "ФАЛЬКОН-АВТО" (входить до складу Корпорації "УкрАВТО"). Автомобіль пропонується в трьох комплектаціях з новою 8-ступінчастою АКПП і розширеним набором опцій.

Дебютант франкфуртського автошоу 2017 року, оновлений Kia Sorento, вже в Україні. Ціни на новинку стартують з позначки: $38 500*, при цьому автомобіль отримав не тільки оновлений дизайн, а й важливі технологічні нововведення.

  KIA Sorento
KIA Sorento

Дизайн Sorento не отримав радикального оновлення. Автомобіль оснащено новими бамперами, світлодіодними передніми і задніми ліхтарями. Решітка радіатора хизується матовим хромованим покриттям, а гамма кольорів поповнилася двома новими рішеннями.

  KIA Sorento
KIA Sorento
  KIA Sorento
KIA Sorento

В інтер'єрі з'явилися багатофункціональне кермо, оновлена панель приладів з більш сучасним і зручним у використанні блоком клімат-контролю, якісніші матеріали оздоблення.

  KIA Sorento
KIA Sorento

Що стосується технічних нововведень, то оновлений Sorento став першим кросовером Kia, укомплектованим новою восьмиступінчастою класичною автоматичною коробкою передач власної розробки.

Вагомою перевагою оновленого Sorento є розширений список опцій. Так, оснащення стартової версії Business ("Бізнес"), доступної за ціною від $38 500*, включає антиблокувальну систему гальм, системи стабілізації і динамічної стабілізації під час руху в повороті, систему допомоги при старті на схилі, датчик тиску в шинах і шість подушок безпеки.

До переліку опцій також входять система "Старт/стоп", панель приладів типу "Супервіжн", круїз-контроль з управлінням на кермі, підігрів керма, а також передніх і задніх сидінь, двозонний клімат-контроль і кондиціонер для пасажирів заднього ряду, інтелектуальна система відкривання заднього багажника, паркувальні радари попереду і ззаду, датчик дощу, бесключовий запуск двигуна і т.і.

За розваги відповідає мультимедійна система з 7-дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм, шістьма динаміками, камерою заднього виду і можливістю синхронізації зі смартфонами з операційними системами Android і iOS.

  KIA Sorento
KIA Sorento

На сходинку вище стоїть версія Prestige ("Престиж"), яку можна придбати за ціною від $42 000*. На додаток до оснащення, загаданого вище, покупці таких автомобілів отримають шкіряний салон, сидіння водія і переднього пасажира з електричним регулюванням і вентиляцією (водійське - з пам'яттю положень), інтелектуальну корекцію фар головного світла, панель приладів типу "Супервіжн", світлодіодні передні фари.

  KIA Sorento
KIA Sorento

Найбільш насиченою опціями є версія Luxury ("Лакшері"), ціни на яку стартують з позначки $48 300*. Ця комплектація додатково оснащується системою екстреного гальмування в місті AEB, системою контролю рядності руху, кондиціонером для пасажирів третього ряду сидінь, панорамним дахом, адаптивними світлодіодними фарами, преміальною навігаційною мультимедійною системою Harman/Kardon з сабвуфером, а також бездротовим зарядним пристроєм для смартфонів.

  KIA Sorento
KIA Sorento

* Ціни включаючи ПДВ станом на 15.03.2018 р. Розрахунки в гривні за курсом, зазначеним на сайті www.kia.com/ua в день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «В Україні стартують продажі оновленого Kia Sorento за ціною від: $38 500». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути