четвер, 03 березня 2016 11:58

У "Буковелі" провели екстремальний тест-драйв нового кросовера Lexus
13

25 лютого 2016 року вперше для всіх гостей курорту "БУКОВЕЛЬ" відбулася подія "LEXUS SKI&SYMPHONY".

Протягом дня на сцені, що була встановлена прямо на гірському схилі курорту "БУКОВЕЛЬ", грав один з кращих камерних оркестрів країни — "ВІРТУОЗИ ЛЬВОВА", який представляє Україну в престижних концертних залах та на світових музичних фестивалях. А ввечері відбулась основна програма, в якій великий склад оркестру виконав кавер-версії найкращих хітів U2, AC/DC, Madonna, Oasis та інших виконавців у новому симфонічному звучанні.

26 та 27 лютого 2016 року проходив "LEXUS HIGH DRIVE"* — захоплюючий тест-драйв нового преміального кросовера Lexus RX в умовах гірських доріг, розроблений провідними експертами з позашляхового керування в Україні. Після проходження тест-драйву, кожен учасник отримав приємний гастрономічний комплімент та унікальне відео, героєм якого був він сам. Захоплюючі емоції від керування та краса Карпатських краєвидів зробили тест-драйв справді незабутнім.

Також клієнти Lexus та гості курорту Буковель мали змогу отримати незабутні враження, скориставшись ексклюзивними розвагами від Lexus. Для чарівних пані була відкрита фотостудія безпосередньо на гірськолижному схилі - "SKI PAPARAZZI". Малеча із задоволенням відвідувала "SUPERHERO SKI SCHOOL" - дитячу лижну школу, де професійні інструктори в костюмах улюблених супергероїв підвищували її майстерність.

* Заходи проводились на території ГК "Буковель" (Івано-Франківська обл., Яремчанський район, с. Поляниця).

Зараз ви читаєте новину «У "Буковелі" провели екстремальний тест-драйв нового кросовера Lexus». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути