середа, 12 квітня 2017 10:12

Українські фермери обирають сільськогосподарську техніку "Harvest"

З початком нового посівного сезону фермери обирають собі сільськогосподарську техніку. Звертають увагу на доступну ціну, простоту в експлуатації та міцність. Цим критеріям найбільше відповідає продукція вітчизняного виробника "Harvest" підприємства ТзОВ "Промагролізінг плюс".

Лідером галузі компанія стала ще 2012-го. У 2014-му здобули всесвітнє визнання своєї продукції на міжнародній виставці "Агро". У 2015 і 2016 роках отримали диплом "Кращий вітчизняний виробник сільськогосподарської техніки України".

  Презентація сільськогосподарської техніки. Фото: harvest.ua
Презентація сільськогосподарської техніки. Фото: harvest.ua

На сайті можна обрати для себе просапні та зернові сівалки. Їх застосовують для для рядкового висіву насіння зернових культур та паралельного внесення добрив. Для підготовки ґрунту до посіву, боротьби з бур'янами та контролю вологості не обійтися без культиваторів. На них ціна удвічі нижча, ніж в імпортних виробників при аналогічних характеристиках і універсальності застосування. Вирівняти та розпушити землю ефективніше застосувавши дискові борони. "Harvest" пропонує три серії таких.

Техніка є популярною серед фермерських господарств у всіх регіонах України. Це тому, що вона пристосована саме до українських реалій. Конструктори та технологи компанії вивчають і аналізують досвід і потреби хліборобів. Знають, чого потребує потужний зерновий холдинг, а чого фермер середньої ланки.

  Презентація сільськогосподарської техніки. Фото: harvest.ua
Презентація сільськогосподарської техніки. Фото: harvest.ua

"Якість і доступність, безпека й міцність, простота в експлуатації і мала вимогливість до обслуговування, солідний ресурс зносостійкості агрегатів – кредо компанії "Harvest". Маємо розгалужену систему контролю якості та відпрацьовану технологію виробництва , – зазначають виробники.

Фермерські господаства можуть придбати усі необхідні машини, а також запчастини в одного виробника. Розраховувати на кваліфікований, оперативний та відповідальний сервіс. Фірма має представництва в різних містах. З будь-яких питань можна проконсультуватися з менеджером. Безкоштовна доставка по Україні входить у гарантійне сервісне обслуговування господарства.

Зараз ви читаєте новину «Українські фермери обирають сільськогосподарську техніку "Harvest"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути