середа, 30 червня 2021 16:12

У продаж надходить акумуляторна лінійка INTERTOOL

  Асортимент ТМ INTERTOOL налічує більше 4000 позицій
Асортимент ТМ INTERTOOL налічує більше 4000 позицій

Бренд INTERTOOL, який вже понад 20 років широко відомий на інструментальному ринку України, представив власну акумуляторну лінійку. Новинки вже надходять на полиці роздрібних і онлайн-магазинів. У числі надходжень: акумуляторний лобзик, гайковерт, реноватор, шабельна пила, болгарка, дискова пилка, перфоратор, шуруповерти і ліхтарі. Новинки виготовлені в серії STORM, яку відрізняє висока якість комплектуючих і 3х-річна гарантія.

У порівнянні з електроінструментом, що працює від мережі, акумуляторний має ряд значних переваг: не потрібен подовжувач при проведенні робіт на відкритій ділянці, немає небезпеки пошкодження електрокабелю під час роботи і, звичайно ж, електробезпека.

В цілому асортимент ТМ INTERTOOL налічує більше 4000 позицій, в числі яких інструмент і обладнання для автосервісу, активного відпочинку, будівельно-ремонтних і дачних робіт. У 2020 і 2021 роках бренд отримав всеукраїнське визнання "Вибір споживача". Це офіційне визнання широкої популярності iнструменту INTERTOOL серед користувачів, що підтверджують численні відгуки в мережі інтернет. До того ж за підсумками "Української народної премії 2020" торговельна марка отримала 8 номінацій в категоріях: інструменти, автотематика, ремонт і будівництво.

Знайти всю детальну інформацію про серію STORM, включаючи нову акумуляторну продукцію, та придбати інструмент онлайн ви зможете на сайті intertool.ua.

Зараз ви читаєте новину «У продаж надходить акумуляторна лінійка INTERTOOL». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути