вівторок, 27 березня 2018 16:01

БК "Атлант" визнана провідною будівельною компанією Київщини

БК "Атлант" визнана провідною будівельною компанією Київщини
Будівельна компанія "Атлант" стала лауреатом премії "Український Будівельний Олімп". Фото: Українські новини

Будівельна компанія "Атлант" стала лауреатом премії "Український Будівельний Олімп" за підсумками першого кварталу 2018 року в номінації "Провідна будівельна компанія Київської області". Про це повідомляє портал Meget: Все про нерухомість.

Експертне журі особливо відзначило професіоналізм, масштаби будівництва, гнучку цінову політику і створення власної виробничої бази СК "Атлант".

Основними критеріями відбору компаній-переможців є: репутація компанії в професійному співтоваристві; інновації, технічні та технологічні нововведення; виконання зобов'язань перед клієнтами; нові проекти, програми, об'єкти житлової нерухомості.

Премією "Український Будівельний Олімп", заснованою в 2006 році, щорічно відзначаються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору можна ознайомитися тут.

БК "Атлант" була створена в 1988 році. Компанія побудувала в цілому 1 млн 160 тис. м2 житлових і промислових об'єктів у 18 містах не тільки в Україні, а й за її межами. За роки роботи "Атлант" здав 100% своїх об'єктів.

Зараз ви читаєте новину «БК "Атлант" визнана провідною будівельною компанією Київщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути