пʼятниця, 10 квітня 2020 19:00

"Підвези медика". У сервісі OnTaxi підключають волонтерів

"Підвези медика". У сервісі OnTaxi підключають волонтерів
Будь-який представник медичної установи може приєднатися до акції

Компанія OnTaxi збирається допомогти представникам медицини подолати транспортний колапс, що виник через карантин. Для цього вже створено окремий безкоштовний клас авто "Волонтер", викликати який можуть тільки авторизовані в сервісі медики.

Механізм працює наступним чином. Будь-який представник медичної установи може зв'язатися з сервісом, щоб приєднатися до акції. Для цього передбачена спеціальна форма зв'язку. Далі його інформацію перевіряють і підключають до можливості створювати замовлення в зазначеному класі. Водії обізнані, в тому що поїздки в даному класі безкоштовні і беруть їх добровільно.

Для виконання тільки цих замовлень сервіс пропонує всім бажаючим автомобілістам заповнити форму і пройти спрощену процедуру реєстрації. Таким чином всі замовлення будуть відслідковуватися для безпеки обох учасників поїздки.

На даний момент скористатися даним класом можна в Києві та Харкові. Надалі сервіс планує підключити до цієї активності інші міста.

Зараз ви читаєте новину «"Підвези медика". У сервісі OnTaxi підключають волонтерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути