понеділок, 01 березня 2021 17:00

Новий закон. Нові електронні сигарети

  Про Вейп Україна – єдине представництво європейської компанії Pro Vape за межами ЄС
Про Вейп Україна – єдине представництво європейської компанії Pro Vape за межами ЄС

У січні 2021 року набрали чинності зміни до Податкового Кодексу України. Зокрема, вони стосуються запровадження ставок акцизного податку на тютюнові вироби для електричного нагрівання (ТВЕН) та сигарили на рівні акцизів на сигарети, а також оподаткування рідин для електронних сигарет. Виходячи з цього, продаж рідин, які використовуються в електронних сигаретах, з 01.01.2021 повинен здійснюватися лише за наявності відповідної ліцензії.

Компанія Про Вейп Україна, дистриб'ютор електронних сигарет Maskking, отримала таку оптову ліцензію першою у Києві. Про Вейп Україна – єдине представництво європейської компанії Pro Vape за межами ЄС. На український ринок вона вийшла наприкінці 2020 року.

Maskking (Маскінг) – це не просто електронні сигарети, а стильний сучасний аксесуар. Пристрій з мінімалістичним дизайном продуманий до деталей. Ідеальний розмір дозволяє зручно носити його у кишені джинсів або найменшій жіночій сумочці. Міцний алюмінієвий корпус надійно захищає Maskking від будь-яких механічних пошкоджень.

Ті, хто обирають Maskking, назавжди забувають про обслуговування пристрою та рівень заряду акумулятора. Розробники попіклувалися, що його не потрібно заряджати та змінювати рідину. Це одноразовий пристрій для паріння, розрахований до 450 затяжок. Про закінчення роботи електронної сигарети проінформує світловий індикатор внизу.

Maskking повністю виключає таке явище, як протікання. У пристрої власна замкнута система, де використовується високотехнологічний механізм нагрівання рідини для утворення пару.

Невеликі розміри пристрою, простота у використанні, високі технології разом з елегантним та мінімалістичним дизайном – це і є Maskking.

Офіційний сайт Maskking: https://pro-vape.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «Новий закон. Нові електронні сигарети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути