вівторок, 19 вересня 2017 11:40

Компанія "Альянс Новобуд" оголошує про старт продажу другої черги ЖК "Krona Park"

Компанія "Альянс Новобуд" оголошує про старт продажу другої черги ЖК "Krona Park"
Введення будинку в експлуатацію другої черги житлового комплексу бізнес класу "Krona Park" компанії "Альянс Новобуд" заплановано на другий квартал 2020 року

З 18 вересня 2017 року стартували продажі квартир другої черги житлового комплексу бізнес класу "Krona Park" компанії "Альянс Новобуд".

Комплекс розміститься в м.Бровари, поблизу вул. Чорновола, біля природного соснового бору. Проектом передбачено зведення кількох будинків різної поверховості: від 11 до 16. Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією, з використанням високоякісних, сертифікованих і екологічно чистих матеріалів. Особлива увага приділяється енергоефективності майбутнього житла, яка забезпечується за рахунок проектних рішень і сучасних технологічних напрацювань. Теплоізоляцію також гарантує додаткове утеплення стін будівель мінераловатними плитами, скління дверних і віконних отворів двокамерними склопакетами європейської якості.

Планувальні рішення представлені одно- (41,07 кв. м до 53,93 кв. м), дво- (від 62,93 кв. м до 84,07 кв. м) і трикімнатними (117,54 кв. м) квартирами різних типів. Дво- і трикімнатні квартири обладнані двома санвузлами. Деякі апартаменти на верхніх поверхах мають власні тераси. Перші поверхи відведені під комерційну нерухомість.

Важливою перевагою ЖК "Krona Park" є його розміщення в екологічній зеленій зоні, а також наявність зручної транспортної розв'язки і розвиненої інфраструктури, у тому числі соціальної (дитячий садок, загальноосвітня школа, поліклініка, лікарня, супермаркети, басейн та інші об'єкти знаходяться в кроковій доступності). Крім того, найближчим часом поруч з комплексом буде завершено будівництво впорядкованого парку площею близько 4 га.

Вартість житлової площі в ЖК "Krona Park" на старті продажу становить від 11 200 грн/м кв. Введення будинку в експлуатацію заплановано на другий квартал 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Компанія "Альянс Новобуд" оголошує про старт продажу другої черги ЖК "Krona Park"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути