Ексклюзиви
вівторок, 11 лютого 2020 17:59

Ідеальний букет на день Валентина купують у магазині Квіточка
6

Ідеальний ранок Дня закоханих, коли ви разом з коханою прокидаєтесь у ліжку і тут у двері дзвінок і в квартиру приходить кур'єр, який заносить букет найбажаніших квітів. Звісно це підніме настрій і вам і вашій половинці, а попереду у вас ще цілий день, щоб дивувати і робити подарунки. Або навпаки, вигадайте сценарій, коли квіти принесуть у офіс із романтичним посланням та запрошенням на романтичну вечерю. Заінтригували? Та ви похапцем відмахуєтесь, адже знайти службу доставки, яка по адекватних цінах і в зазначений час принесе ваш букет неможливо?

 

Для того, щоб все було гладко і ідеально зверніться до перевіреної служби, і ви точно не потрапите в неприємну ситуацію. Наприклад, інтернет-магазин "Квіточка" працює на квітковому ринку вже більше 12 років. На сайті https://kvitochka.kiev.ua прийом замовлень на послугу "доставка квітів Київ" здійснюється в будь-який час доби, "без вихідних і перерв на обід".

 

Але ті, хто спробував працювати з магазином Квіточка у Києві знають, що така ідея просто втілиться у життя. Вам залишилось лише обрати букет і домовитись про його доставку.

 

"Вже не перший рік усі родинні свята зустрічаємо з "Квіточкою". Обираю букети дружині, доньці чи колегам. Тут уважно дослухаються до побажань, а до того ж, ідею краще допомагають втілити у життя і підкажуть, як її довести до толку. Торік на День закоханих побалував дружину букетом у циліндричній коробці, в яку ще й вставив штучну квітку-коробку із сережками. Радості не було меж. До того ж, компанія так оздобила букет, що він не потребував додаткової води і дуже гарно виглядав на знімках. Цього року теж здивую кохану. Але троянди – банально. Менеджери порадили обрати весняний букет з ірисів та тюльпанів", - каже киянин Олексій.

 

Мода на букети і справді існує, особливо на свята. На День закоханих дарують букети у вигляді серця з троянд різних кольорів, самі шикарні букети, коли серця оздоблюють рамкою з білих троянд.

"Цього року в моді букети з тюльпанів різних кольорів. Популярні як невеличкі букети так і величезні оберемки квітів, які дуже ефектно виглядають у руках коханої. Можна замовити комбінацію кількох видів квітів. Раніше було прийнято тюльпани дарувати до свята 8 березня. Але тепер смаки змінились. Такі квіти дуже позитивно впливають на настрій. Це квіти молодості і ознака того, що скоро настане весна", - каже дизайнер букетів Тетяна Іллєнко.

 

У Квіточці ви зможете обрати букет на будь-який смак. Флористи навіть зможуть здивувати вас букетом з ромашок. Так, на початку весни – ромашки. Але вони будуть хризантемами, які дуже схожі на ці квіти. Але що робити, якщо ваша кохана любить саме їх.

 
Зараз ви читаєте новину «Ідеальний букет на день Валентина купують у магазині Квіточка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути