вівторок, 18 травня 2021 14:00

Ідеальні стелажі прямо з заводу

 

Кожна людина хоче бачити порядок у своєму домі, щоб речі завжди були складені і при цьому не обставляти кімнату громіздкими і старомодними шафами. Одним з найкращих рішень для цих завдань є металеві стелажі. За рахунок вертикального розміщення на них можна зберігати більше речей, займаючи при цьому менше місця в кімнаті.

Різноманітність стелажних конструкцій на ринку меблів вражає. Щоб вибрати підходящий варіант, потрібно годинами шукати, перебирати сайти, порівнювати ціни. І тоді, коли здається, що ви знайшли те, що потрібно, продавець виявляється недобросовісним. Він отримав від вас передоплату або повну вартість, а на пошті ви так і не побачили стелажів. Або прийшла слабка конструкція, з неповним комплектом деталей. І де тепер шукати якісні меблі і перевіреного продавця?

Все дуже просто. Якщо потрібно вигідно купити стелаж, то звертайтеся в інтернет-магазин заводу-виробника Форстор. Ви будете задоволені не тільки якістю конструкцій. Вас проконсультують професіонали своєї справи, які підберуть вам металеві стелажі, враховуючи побажання і особливості планування кімнати. А ще стелажі від виробника дешевше, ніж у посередників.

Як правильно вибрати стелаж

Неможливо уявити більш універсальні меблі, ніж поличний стелаж. Але на що в першу чергу звертати увагу перед покупкою?

1. Максимальне навантаження. Дуже важливий параметр, який визначає стелаж якої серії вам потрібен: легкої або середньовантажної. Стелажі легкої серії витримують навантаження до 120 кг на одну полицю, а середньовантажні — до 400 кг. А ще кількість полиць та їхню висоту ви можете змінювати самостійно, в залежності від розміру речей, що будуть зберігатися.

2. Розміри стелажа залежать від місця, де ви плануєте його встановлювати. Після того, як визначилися з місцем, за допомогою спеціального фільтра на сайті інтернет-магазину виберіть відповідні розміри конструкції. Враховуйте, що між стелею і верхньою полицею має залишатися простір для зберігання.

3. Простота складання. Дуже зручно, коли стелаж розбірний. По-перше, його в розібраному вигляді можна занести в будь-яку кімнату з вузьким дверним отвором, наприклад, в комору або підсобне приміщення, і вже там зібрати. По-друге, якщо конструкція безболтова (полки закріплюються на стійках за допомогою зачепів), тоді збірка займе у вас небагато часу і для цього не потрібні будуть спеціальні інструменти.

4. Універсальність. Є конструкції, які адаптовані під певний тип зберігання або кімнату (наприклад, пластикові стелажі зазвичай купують у ванну, а дерев'яні — під книги). Якщо віддати перевагу металевим стелажам, то їх можна використовувати в будь-якій кімнаті і для будь-яких речей. Якщо хочете, поставте їх в гаражі для зберігання запчастин, на кухні під посуд або на дачі під розсаду.

Для того щоб при контакті з водою або у вологому приміщенні стелаж не іржавів, всі елементи конструкції покриваються порошково-полімерною фарбою або цинком. Таким чином, він довго зберігає свої експлуатаційні властивості: деталі не "гниють", стелаж не завалиться і не прогнеться.

Купівля стелажів безпосередньо у завода-виробника зберігає ваш бюджет. Посередники додають до заводської вартості чималу суму за свої послуги, а також не завжди несуть відповідальність за якість конструкцій. Якщо купувати стелажі безпосередньо з заводу, це дає вам гарантію якості і надійності конструкцій, добросовісність продавця-виробника, доступну вартість, дозволяє отримати консультацію від професіоналів.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальні стелажі прямо з заводу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути