четвер, 09 липня 2020 14:24

Екологічно та надійно: назвали секрети вибору ідеальної підлоги

Вибір покриття для підлоги - одне із головних завдань, які стоять перед тими, хто вирішив зробити ремонт в оселі. Дуже важливо, щоб обрана підлога була не тільки привабливою, але практичною та довговічною.

Сьогодні на ринку пропонують широкий асортимент підлогових покриттів, які дозволять втілити в життя найбільш незвичні дизайнерські рішення. Найчастіше українці віддають перевагу ламінату чи паркету. Популярності набирає і вінілове покриття.

Тож, яка підлога буде кращою та як обрати потрібний матеріал, допоміг розібратися фахівець салону підлогових покриттів Milano.

ВІНІЛ

  Вініл
Вініл

Це сучасне багатошарове підлогове покриття, яке виготовляють на основі вінілу (ПВХ). Вініл підійде для будь-якої кімнати, адже довготривалий в експлуатації. Візерунок може точно копіювати фактуру деревини, натурального каменю, шкіри, текстилю, кахлю і будь-яких інших матеріалів.

"Це покриття недавно з'явилося на ринку. Воно найбільш практичне, бо не боїться води, стійке до пошкоджень. Ідеально підійде для тих, хто хоче зробити одним покриттям всю підлогу в помешканні без різких переході, порогів. До того ж безпечний для здоров'я. Монтувати можна або клейовим способом, або замковим", - говорить фахівець Milano Андрій.

ЛАМІНАТ

  Ламінат
Ламінат

Це практичний і недорогий матеріал. Його виготовляють із перероблених продуктів деревини. Складається з декількох шарів щільних деревоволокнистих плит. Зараз популярним є ламінат Quick-Step, він має природній вигляд та покриття HydroSeal, що відштовхує воду. Також цікавим варіантом є ламінат від by BALTERIO. У нього ширші планки, ніж стандартні, та текстура природних матеріалів. За рахунок цих фікторів має вигляд міцного дерева. Загалом є безліч видів ламінату із різноманітних порід дерев та широкий вибір дизайнів і кольорів.

"Ламінат займає друге місце за практичністю після вінілу. У нього стійкіший колір, не вигорає як паркет. Стійкий до ударів. Матеріал давно на ринку, тому існує велика кількість виробників, дизайнів і відповідно ширша лінійка цін: можна за 200 грн брати, а можна за 800".

ПАРКЕТ

  Паркет
Паркет

Найбільш вишукане і дороге покриття. Головними його перевагами є те, що він виготовлений з екологічно чистих матеріалів, до нього не прилипає бруд.

"Паркет - це покриття для душі. Він ідеально підійде для людей, які хочуть ходити по дереву, люблять натуральність, екологічність. Він приємний на дотик, теплий. Проте вимагає бережного використання, періодичного реставрування", - вказує Андрій.

Усі ці види покриттів для офісу та дому, комплектюючі до них можна придбати у спеціалізованому салоні Milanо. Мають величезний вибір якісних покриттів за доступними цінами. Професійний персонал завжди проконсультують та знайдуть хороший варіант навіть для складних дизайнерський рішень.

"Для монтажу підлогових покриттів потрібні і інші матеріали, наприклад, пробка, плінтуса, профілі. Наші менеджери детально вам все розкажуть і повністю укомплектують. А укладальники виконають роботи швидко, якісно, без перевитрати матеріалу і браків", - стверджують у Milanо.

Знайти магазин можна за адресою: м. Київ, просп. Степана Бандери 8, корп. 1.
Тел: (067)-500-80-65
Електорнна пошта: [email protected]

Зараз ви читаєте новину «Екологічно та надійно: назвали секрети вибору ідеальної підлоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути