вівторок, 18 травня 2021 09:51

Автоматизація бізнес-процесів в б'юті-сфері: просто, сучасно, безкоштовно

Будь-який успішний б'юті-майстер рано чи пізно стикається з тим, що клієнтів стає занадто багато і виникає потреба розвантажувати свій робочий час. Зрозуміло, відмовлятися від клієнтів – не найкраще рішення, адже це прямий заробіток. Доцільніше автоматизувати частину своєї роботи. Наприклад, запис клієнтів. Зробити це можна, використовуючи безкоштовний сучасний додаток для б'юті майстрів – GoBeauty.

  Програма GoBeauty допоможе надати послуги не тільки постійним клієнтам, але й не втратити тих, хто завітав навмання
Програма GoBeauty допоможе надати послуги не тільки постійним клієнтам, але й не втратити тих, хто завітав навмання

Що це таке

Сучасна багатофункціональна програма онлайн-запису створена з точки зору клієнта і відповідає всім тенденціям б'юті-бізнесу. Вона допомагає спростити спілкування з клієнтами і максимально автоматизувати його. Майстру вже не доведеться постійно відволікатися від роботи, відповідаючи на дзвінки, програма допоможе повністю управляти графіком, формувати клієнтську базу і спілкуватися з людьми в чаті. Приємним бонусом стане нагадування про майбутній візит, яке розсилається автоматично напередодні запису. Також варто згадати про програму лояльності та бонуси, які можна витратити на шопінг на сайті parfums.ua.

Програма GoBeauty підійде для:

● перукарів;
● майстрів манікюру;
● косметологів;
● масажистів;
● фахівців з епіляції.

Безкоштовний додаток також допоможе охопити категорію клієнтів, які не планують візит до б'юті-фахівця завчасно і згодні зайняти "віконце", яке несподівано з'явилося. Таким чином, програма GoBeauty допоможе надати послуги не тільки постійним клієнтам, але й не втратити тих, хто завітав навмання і готовий записатися на найближчий вільний час. Адже кожен майстер знає, що скласти такий розклад – справжнє мистецтво, особливо коли клієнти переносять або скасовують запис.

Маркетинг з GoBeauty

Ви пропонуєте нову послугу або запускаєте промо-акцію? Попереду свята і ви хочете зробити особливе запрошення в свій салон? Розповісти про подію клієнтам можна через додаток, адже дзвонити або робити розсилку не завжди зручно, можна потрапити на незручний для клієнта час. Використовуючи безкоштовний додаток GoBeauty, можна публікувати важливу актуальну інформацію прямо на своїй сторінці. Записуючись до вас на прийом, клієнти будуть бачити новини, це допоможе продати більше товарів з вітрини і надати більш широкий спектр послуг.

Переваги використання багатофункціонального додатка GoBeauty:

● повна автоматизація запису відвідувачів;
● можливість залучення нових клієнтів;
● реклама імені фахівця серед лояльної аудиторії;
● прискорення клієнтом пошуку послуг – якщо він скачав додаток, швидше за все він буде замовляти послуги саме через нього, навіть не користуючись Google;
● перегляд історії візитів кожного клієнта, його вподобання;
● відображення завантаженості по днях для спрощення корекції графіка;
● можливість диференціації клієнтів, які давно не відвідували майстра;
● зручний і зрозумілий інтерфейс.

Використовуючи додаток GoBeauty, ви зможете сформувати єдину клієнтську базу з усіма контактними даними та інформацією. Крім того, автоматизація повністю виключає ризик помилки через людський фактор. Це дійсно так просто, зручно і безкоштовно!

Зараз ви читаєте новину «Автоматизація бізнес-процесів в б'юті-сфері: просто, сучасно, безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути