Ексклюзиви
середа, 23 вересня 2020 13:24

Apple представила iPad Air четвертого покоління

IPad Air 4 є планшетом досить професійного рівня, враховуючи його відносно доступну ціну. Відзначаючи 10-річчя iPad, цей новий планшет відрізняється сучасним дизайном і максимальною швидкістю серед усіх iPad за ціною менше 600 доларів.

  Новий планшетом  IPad Air 4 відрізняється максимальною швидкістю серед усіх iPad за ціною менше 600 доларів
Новий планшетом IPad Air 4 відрізняється максимальною швидкістю серед усіх iPad за ціною менше 600 доларів

IPad Air 4 оснащений трохи більшим 10,9-дюймовим дисплеєм з більш тонкими рамками, більш швидким чіпом A14 Bionic і підтримкою Magic Keyboard. Apple нарешті представила iPad Air 4, і це виглядає як фантастична нова версія одного з найкращих планшетів. З iPad Air 4 планшет Apple середнього класу тепер більше схожий на iPad Pro, ніж будь-коли раніше, і в деяких областях він дійсно здається краще.

Великі оновлення включають новий дизайн в стилі iPad Pro, датчик TouchID всередині кнопки живлення і перехід на USB-C. Тепер є кілька варіантів кольору, перше використання чіпа A14 і підтримка безлічі аксесуарів, які раніше були "професійними".

Дизайн iPad Air 4

IPad Air 4 дуже схожий на iPad Pro, у нього плоска задня і бічні сторони, закруглені кути і екран, що закриває більшу частину передньої частини. Apple зберегла датчик TouchID, однак тепер він вбудований в кнопку живлення, тому працює приблизно так само, як на MacBook. Тут немає системи розблокування FaceID, що є ще однією відмінністю цього пристрою від iPad Pro. Внизу знаходиться новий порт USB-C (ура), і ви можете підключити його до Magic Keyboard для більш продуктивної роботи. Цей порт USB-C здатний передавати дані зі швидкістю 5 Гбіт/с і може керувати зовнішніми моніторами 4К. Ще одна новинка на цей раз - це багато кольорів. Ви можете отримати iPad Air у п'яти відтінках, включаючи новий синій і зелений.

Дисплей iPad Air 4

IPad Air 4 матиме 10,9 - дюймовий екран, що трохи менше, ніж у 11-дюймового Pro. Більшої версії з екраном 12,9 дюйма не буде. Цей дисплей виглядає фантастично, з колірним охопленням P3 і роздільною здатністю 2360 x 1640 пікселів. Він також повністю ламінований, тому буде здаватися, що ви дійсно торкаєтеся цих пікселів.

Характеристика процесора і камера iPad Air 4

Всередині iPad Air 4 знаходиться новий чіп A14 Bionic, який буде працювати на прийдешньому iPhone 12 . Apple рекламує це як поліпшення продуктивності процесора на 40% і графіки на 30% в порівнянні з попереднім iPad Air. Як це співвідноситься з продуктивністю на iPad Pro, ще належить побачити. A14 Bionic також включає новий 16-ядерний нейронний движок і поліпшені можливості машинного навчання. Що стосується камери, ви отримаєте 7-мегапіксельну камеру FaceTime HD на передній панелі з діафрагмою f/2.2, можливістю захоплення відео 1080p зі швидкістю 60 кадрів в секунду і Smart HDR. Переверніть пристрій, і ви отримаєте 12-мегапіксельний сенсор, такий же, як на iPad Pro (тільки без LiDAR). Також, є підтримка Wi-Fi 6, стереодинаміки, з'єднання LTE на 60% швидше, і він буде поставлятися з iOS 14.

Зараз ви читаєте новину «Apple представила iPad Air четвертого покоління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути