вівторок, 14 грудня 2021 18:26

Як продати квартиру до Нового року

З осені з'явилося більше охочих реалізувати власне майно. Через високі комунальні платежі продається все більше житла, що раніше здавалося в оренду. До того ж, так само велике бажання сімей розширити житлоплощу, а самотніх людей переїхати в квартиру менших габаритів.

Однак, слід зазначити, що при збільшенні пропозиції квартир і будинків кількість покупців на них не така велика. Тому, якщо Вам необхідно швидко продати свою нерухомість, варто розглянути терміновий викуп квартир.

 

Як швидко продати житло

Сьогоднішній ринок нерухомості передбачає кілька можливостей для реалізації майна:

• власними силами (найчастіше це досить довгий і трудомісткий процес, що розтягується на кілька місяців, а іноді навіть років, особливо за неправильно встановленої ціни на майно);

• із залученням ріелторських послуг (за які потрібно платити комісійні, а ціна житла при цьому може значно знизитись, безпосередньо ж продаж може розтягнутися мінімум на тиждень, а іноді й на місяці);

• за допомогою організацій, що спеціалізуються на терміновому викупі (операція відбувається набагато швидше).

На ринку нерухомості працює кілька приватних компаній, які пропонують швидко викупити житло. Суть їх роботи зводиться до того що, що продавцю виплачується встановлений відсоток від оціночної вартості майна.

Переваги термінового викупу нерухомості

Співпраця з приватними фінансовими інститутами, що здійснюють викуп квартир, дає низку переваг продавцю нерухомості:

• немає необхідності шукати та чекати прямого покупця;

• не потрібно давати рекламні оголошення;

• виключається співпраця з ріелторами та оплата їх послуг;

• гроші можна отримати швидко (наприклад, при зверненні до компанії Status Finance угода може бути проведена протягом доби, при цьому за Вашим зверненням вже протягом 7 хвилин буде дана відповідь).

Фінансові інститути, зазвичай, здійснюють виплату коштів готівкою у банківській установі чи нотаріуса відразу після підписання договору купівлі-продажу. Це полегшує подальше використання грошей.

При цьому, наприклад, Status Finance проводить викуп навіть проблемних квартир. До того ж, компанія бере на себе додаткові витрати на угоду та переоформлення житла.
"Status Finance" самостійно оплачує послуги оцінювача та нотаріуса, а клієнт при цьому має можливість отримати до 90% оцінної вартості майна.

 

Умови термінової купівлі нерухомості приватними компаніями є вигідними. Проте, навіть вони розглядають далеко не все майно. Так, компанія Status Finance на даний момент проводить тільки викуп квартир, розміщених у Києві та Київській області. Жителям інших регіонів є сенс замислитися над тим, щоб взяти кредит під заставу нерухомості, поступово продаючи власне житло за ринковою вартістю.

У Вас "горить" завдаток чи терміново потрібно продати житло? "Status Finance" допоможе вирішити це питання лише за день.Телефонуйте менеджеру компанії за номером +38(063)182-1111 вже зараз.

Зараз ви читаєте новину «Як продати квартиру до Нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути