пʼятниця, 15 лютого 2008 15:56

Закоханим Юлії та Олександрові подарували путівку в Карпати

Минулого четверга перед театром ім. Гоголя в Полтаві влаштували святкування Дня закоханих. Організатори підбивають підсумки конкурсу найкращих історій кохання.

Переможцями називають 20-річних Юлію Литвин і Олександра Філонича. Вони третьокурсники Полтавського техуніверситету. Їм вручають оплачену путівку в Карпати від турагенції "САМ".

— Ми одногрупники. Уперше побачилися на першому курсі, — усміхається Юлія. — Саша відразу мені сподобався. 7 листопада в мене був день народження. Компанією зібралися в кафе, запросила і його.

— Я подарував їй квіти та м"яку іграшку — дракона, — згадує хлопець. — Відтоді не розлучаємося. Мабуть, я підштовхнув Юлю зробити перший крок, виголосивши не зовсім скромний тост. Сказав, що вона в мене сексуальна.

Про участь у конкурсі Сашко дізнався, лише коли їх назвали переможцями. Юлія до останнього не зізнавалася йому, що надіслала листа. Дата поїздки в Карпати не визначена — туди пара може поїхати будь-коли.

Зараз ви читаєте новину «Закоханим Юлії та Олександрові подарували путівку в Карпати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути