четвер, 31 липня 2008 18:32

За покупку спортивного одягу дарують шкарпетки

— Завжди намагаюся догодити своїм покупцям. Весною на річницю відкриття точки пригощала своїх клієнтів шампанським, — розповідає 33-річна Тамара Кривовязко, власниця контейнера фірмового спортивного одягу з Китаю на ринку Алмазний у Полтаві. — Усім клієнтам дарую по парі шкарпеток.

У контейнері продають фабричний китайський товар. В асортименті жіночий спортивний одяг, сумки. На етикетках вказані фірми "Адідас", "Стела МакКартні", "Найк", "Фаба".

— Не перший раз купую тут одяг, — говорить 20-річна полтавка Юлія Кирдій. — Речі від магазинних не відрізниш. Усі думають, що я на нього тисячі витрачаю. Якось подарувала подрузі футболку за 90 гривень, то вона не хотіла її приймати. Думала, занадто дорога.

Футболки та майки тут коштують 75–105 грн. Кепки 35–55 грн. На спортивних костюмах цінники від 250 до 500 грн. На сумках 90–220 грн. Сезонні товари в контейнері з"являються раніше на кілька місяців. Осінній товар почнуть продавати з початку серпня. Щоп"ятниці новий завоз.

— Намагаюся вибирати товар, щоб він відрізнявся від магазинного. І так усе місто ходить у всьому однаковому, — додає Кривовязко. — Була тут зимова куртка "Коламбія" за 620 гривень. У ЦУМі в фірмовому відділі така сама коштувала 1200.

Зараз ви читаєте новину «За покупку спортивного одягу дарують шкарпетки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути