середа, 20 лютого 2008 18:25

Віра Горбань згоріла в сусідському флігелі

— Було так на уроці розкаже, що я вдома в книжку вже й не заглядаю. Завжди щось цікавеньке для нас вичитувала. А сама завжди ходила у вишитих блузочках, — каже про вчительку Віру Горбань із села Онішки Оржицького району її колишня учениця Галина Василькова, 44 роки.

Уночі 11 лютого Горбань згоріла у флігелі сусідки. Їй було 88 років.

Віра Сергіївна 30 років пропрацювала вчителькою російської мови та літератури в Онішківській школі. Вона була інвалідом із дитинства — по лікоть не мала правої руки. Заміж жінка не виходила, дітей не мала. Після смерті матері її десять років доглядала сусідка Ніна Олійник. Торік восени забрала до себе.

— Її хатинка вже зовсім завалилася. Та й сама вона заслабла. Я провела газ у своєму флігелі й поселила її там, — говорить Олійник. — Тієї ночі я ніяк не могла заснути, все крутилася. А на світанку розплющила очі, й наче якесь зарево у вікні. А то мій флігель із Сергіївною горить, так що вогонь із вікон вискакує. Телевізор розлетівся на якісь мачинки, а швейна машинка валялася надворі за 3 метри від приміщення. Що там сталося, досі ніхто не знає. Віру ледве знайшли. Тіло повністю було обвуглене.

Зараз ви читаєте новину «Віра Горбань згоріла в сусідському флігелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути