четвер, 29 травня 2008 21:32

У Машівці виберуть селищного голову

1 червня в райцентрі Машівка відбудуться вибори селищного голови. Торік у грудні депутати Машівської селищної ради на сесії проголосували за звільнення тодішнього селищного голови 35-річного Вадима Костіна.

Спочатку він не погоджувався із рішенням. За якийсь час написав заяву про звільнення. Після перевірки місцевого КРУ проти Костіна порушили кримінальну справу. Майже півроку обов"язки голови селищної ради виконувала секретар Наталія Замкова.

— На вибори селищного голови зареєструвалися 11 кандидатів, — розповідає секретар виборчої комісії Катерина Григоренко, 62 роки. — Двоє в цьому місяці зняли свої кандидатури.

Усі дев"ять кандидатів місцеві, мають вищу освіту. Наталія Замкова свою кандидатуру не висувала. На вибори голови селищної ради використають 25 тис. грн. Працюватимуть дві дільничних комісії — по 16 та 18 членів. Кабінки для голосування обладнають за день до виборів. Голосування триватиме з 7.00 до 22.00. У Машівці 3264 виборці.

Зараз ви читаєте новину «У Машівці виберуть селищного голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути