четвер, 24 березня 2011 17:06

Учителі просять квартиру директору

Педагогічний колектив школи №13 у Полтаві звернувся до міського голови Олександра Мамая з проханням допомогти директору закладу Івану Гончаренку з отриманням житла.

Це вже третій лист учителів до міської влади. До цього зверталися до колишніх міських голів Анатолія Кукоби та Андрія Матковського. Вони обіцяли допомогти, але нічого не зробили. Торік Фонд Віктора Пінчука номінував Гончаренка на щорічну премію "Гордість країни". Він запровадив у школі власне телебачення, домашнє завдання перевіряють через інтернет, діє комп'ютерна програма, яка виставляє оцінки за семестр. Навчальний заклад має свій сайт. Гончаренко розробив унікальну методику вивчення іноземних мов. За результатами обласних олімпіад школа зайняла перше місце серед навчальних закладів Полтави.

— Іван Дмитрович працює у школі і до півночі, і до ранку, — розповідає завуч Неля Грачова. — У нього в кабінеті є невеликий диванчик.

58-річний Іван Гончаренко живе в 2-кімнатній квартирі із заміжньою донькою та малою онукою.

У школі №13 навчаються діти з усієї Полтави та області. Директора запрошують в інші міста, за кордон. Пропонують зарплату та квартиру. Він не погоджується:

— Надіюся на допомогу Олександра Федоровича. Та й немолодий уже, щоб починати все спочатку.

Олександр Мамай говорить, що вивчає лист:

— Процес надання квартири — складний. Треба, щоб комісія подивилася, чи справді йому потрібна квартира. У Полтаві це не єдиний директор, якому потрібне житло.

Зараз ви читаєте новину «Учителі просять квартиру директору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути