Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 18:30

У Хоролі ввечері не їздять міські автобуси

У містечку Хорол шість років людей перевозять приватні перевізники на двох автобусах і чотирьох маршрутках. Проїзд на автобусі коштує гривню, на маршрутці — 1,5 гривні.

Хорол розкиданий. Знаходиться за 5–6 км від траси Київ–Харків, де розташована міжміська автостанція. Звідти в місто в пізні години важко чимось доїхати. Простіше пішки дійти.

Чотири роки тому міські автобуси курсували до 22.00. Зараз остання маршрутка о пів на восьму вечора. Багато студентів приїздять на вихідні додому. Треба дістатися до сіл. Виїхати практично нічим.

До Семенівки з Хорола останній автобус відходить о 17.30. О 22.00 можна виїхати проходячим. О 20.30 можна дістатися із залізничного вокзалу Бахмацьким поїздом. Не встигнеш — чекай до ранку.

Корінна мешканка Хорола Галина Пуля розповіла, що і хорольчанам такий скупий графік дуже незручний. Вона мешкає біля дорожньо-ремонтного підприємства, що за 8 км від центру міста. Частенько треба дістатися в центр. Тож пристосовується до графіка. Якось ждала автобуса дві години. Потім з"ясувалося, що його зняли для рейсу в село.

Розкладу руху автобусів немає на жодній зупинці. Хорольчани жартують, що то познімали таксисти.

Зараз ви читаєте новину «У Хоролі ввечері не їздять міські автобуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути