пʼятниця, 09 листопада 2007 07:07

У будинку тричі горів під"їзд

Сміттєпровід у першому під"їзді другого корпусу будинку по вул. Красіна, 116 у Полтаві кожного разу горить уночі. Працівники ЖЕДу кажуть, що причина пожежі — недопалки.

— Пояснюємо, що в сміттєпровід не можна кидати сірники, недопалки цигарок та ніхто чути не хоче, — розповідає майстер технічної дільниці ГЖЕД N2 Тетяна Калімуліна, 52 роки. — У нас на обслуговуванні 86 будинків, але проблеми маємо лише з одним.

Перша пожежа в під"їзді сталася 14 лютого цього року. 24 серпня було друге займання. Третій раз під"їзд горів 27 жовтня.

— Людей не евакуйовували, бо було більше задимлення, ніж займання, — каже 22-річний Олександр То з Октябрського райвідділу МНС Полтави. — Дим проник до квартир на останніх поверхах.  Власники викликали рятувальників.

Пожежники нарікають, у багатоповерхівках сміттєпроводи горять часто. Скаржаться, що на виїзди спалюють пальне та витрачають час. Усе через недбалість мешканців.

— Після останньої пожежі згоріли вхідні дерев"яні двері в сміттєкамеру, — говорить Калімуліна. — Їх відновили за кошт ЖЕДу.

Мешканці будинку по Красіна, 116 вимагають закрити сміттєпровід та поставити неподалік будинку євроконтейнер. Написали листа меру Полтави Андрієві Матковському.

У під"їзді живе 38 родин.

Зараз ви читаєте новину «У будинку тричі горів під"їзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути