Ексклюзиви
субота, 10 листопада 2007 07:10

Тренер Лерник Матасян судиться за робоче місце

40-річний заслужений тренер України з силового триборства пауерліфтинг Лерник Матасян півроку судиться з обласним управлінням у справах сім"ї, молоді та спорту. 4 травня його і тренера Юлію Горячун звільнили. Нині чоловік вимагає поновлення.

— Мені нічого не пояснили. Просто закрили відділ із пауерліфтингу, — каже російською мовою з акцентом Матасян. — Наступного дня я подав до суду. Нас звільнили з подачі начальника спортуправління Віктора Пожечевського. Я вже мав із ним конфлікти, бо не хотів підтримувати його соцпартію.

Лерник Григорович чотири роки працював тренером із пауерліфтингу в дитячій юнацькій школі "Олімпійські надії" в Полтаві. Щомісяця отримував 1,2 тис. грн. На тренування до Матасяна та Горячун ходили 40 хлопчаків від 14 років.

— Було чотири засідання суду, — продовжує Матасян. — Ще й досі збираються документи. Діти тепер замість тренувань сидять у комп"ютерних клубах. Для них я будую новий спортзал.

Матасян узяв у банку кредит на облаштування в полтавській школі N20 залу з пауерліфтингу і платної тренажерної зали.

— Матасяна звільнили згідно з законом України. За два місяці його попередили про звільнення та реорганізацію школи — з двох зробили одну. Пауерліфтинг у нас на хорошому рівні, — говорить начальник облуправління у справах сім"ї, молоді та спорту Віктор Пожечевський, 56 років.

Зараз ви читаєте новину «Тренер Лерник Матасян судиться за робоче місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути