пʼятниця, 20 червня 2008 16:31

Стадіону присвоїли ім"я Олексія Бутовського

У четвер на сесії Полтавської міської ради депутати змінили назву стадіону "Ворскла". Тепер комплекс називатиметься "Ворскла" ім. Олексія Бутовського.

— 1 липня ми будемо відзначати 170 років нашого земляка Олексія Бутовського. Він на початку минулого століття стояв у витоків створення організаційного Міжнародного олімпійського комітету, — каже міський голова Полтави Андрій Матковський, 43 роки. — До цієї дати біля стадіону встановлять пам"ятний знак у формі олімпійських кілець. Там буде написано, чиє ім"я носить комплекс.

Пам"ятник поставлять на партері перед центральним входом.

15 липня в Полтаві відбудеться Суперкубок України з футболу. На ремонт стадіону від підприємців зібрали мільйон гривень.

— Місто взяло на себе зобов"язання профінансувати ремонт чотирьох туалетів та східної трибуни. Вона була аварійна й не використовувалася останні роки. Роботи вже йдуть. Відтепер на День міста ми зможемо запросити вдвічі більше гостей, — зауважує мер.

Зараз ви читаєте новину «Стадіону присвоїли ім"я Олексія Бутовського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути