Ексклюзиви
вівторок, 23 вересня 2008 17:59

Шоу "Танці на льоду" проведуть у Полтаві

Автор: фото: Олена ЛУЦЕНКО
  Учасники шоу ”Танці на льоду” пара №8 Олексій Дудкін і Ольга Строй минулої п’ятниці репетирують свій номер на ковзанці в торговельному центрі ”Екватор” у Полтаві
Учасники шоу ”Танці на льоду” пара №8 Олексій Дудкін і Ольга Строй минулої п’ятниці репетирують свій номер на ковзанці в торговельному центрі ”Екватор” у Полтаві

27 вересня відбудеться перший етап шоу "Танців на льоду" в Полтаві. Шістнадцять пар учасників змагатимуться у вільній програмі на ковзанці торговельного центру "Екватор". За перші три місця переможці отримають 50, 30 і 15 тис. грн відповідно.

Шоу розпочнеться о 12.00 в суботу. Першу програму вестиме Ігор Кондратюк із телепроекту "Караоке на Майдані" та ведуча місцевого телеканала "Місто" Юлія Кривошеєва.

— Учасники проекту — полтавці. Це студенти, вчителі, лікарі, є водій тролейбуса, домогосподарки від 16 років. Найстаршому конкурсанту Едуардові Христусу — 71, — розповідає менеджер проекту Олена Бондаренко, 32 роки. — Це перше в Україні шоу танців на льоду, де змагатимуться любителі, а не зірки та професіонали.

Виступи оцінюватимуть чотири члени журі. Додатково організують СМС-голосування. У неділю, 28 вересня, о 16.30 шоу транслюватимуть на телеканалі "Місто". Протягом доби можна буде відправити СМС на номер 1047 з текстом 9999х, де х - це номер улюбленої пари. Щоб додати голосів парі, що вибуває, організують голосування чеками. Для цього слід щось придбати в магазинах "Екватора" на суму від 99 грн і кинути чек у скриньку на стійці адміністратора.

Проект матиме чотири етапи. Виступи відбуватимуться раз на місяць. Тричі на тиждень для учасників організовуватимуть безкоштовні тренування на льоду та раз із хореографом у фітнес-клубі "Вітамін".

22-річний Михайло Кобченко з пари N14 щодня їздить на тренування за 60 км із міста Карлівки, бо основних годин йому замало. Михайло та його 22-річна партнерка Маргарита Абрамова з Полтави відвідували ковзанку майже рік. До початку тренувань кататися не вміли.

— Я займаюся льодом з півроку, — каже 17-річний Олексій Дудкін. Він виступатиме у парі N8. — Спочатку катався для задоволення. Номер у нас буде запальний. Часу в принципі вистачає, але інколи годинами засиджуюся вночі, щоб підготуватися, — продовжує хлопець. Він студент-першокурсник юридичної академії ім. Ярослава Мудрого. Його партнерка 16-річна Ольга навчається в 11 класі школи N3.

24-річна Ганна Свірідова на тренування прийшла без партнера. На рік молодший Володимир Луппо не зміг піти з роботи. Він — працівник ювелірного салону, Ганна — безробітна.

— Я на ковзанах стою два місяці, а Володимир — півтора, — хвалиться Ганна. — Займаюся щодня, не пропустила жодного тренування. От і сьогодні вночі репетируватимемо. Танець буде про розбите кохання.

Під час тренування пара N13 посварилася. 17-річна Юлія Конюк розплакалася й пішла з льоду. Повернутися її вмовив партнер Дмитро Ставнічук, 24 роки.

— Для мене перемога — не головне. Прийшов сюди заради інтересу, — наголошує він.

— Конфлікти в нас бувають майже щодня. Кажемо: "Все, я йду з проекту і більше з тобою не кататимуся!" — сміється Ганна Свірідова. — При цьому дзвонимо тренерам і говоримо, що пара розпалася. Доки вони приїдуть, встигаємо помиритися.

Зараз ви читаєте новину «Шоу "Танці на льоду" проведуть у Полтаві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути